dy2 Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Asadar, am dat ursus la un italian, a inceput sa cante de nu il mai pot opri... deja l-am urcat pe youtube Quote
Simi ON Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Legume la gratar cu nuÅŸtiu ce sos Nu mi-a venit sa cred. Si io-s chiar foarte pretentios Doar ma stiti Quote
Cosmin Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Cat de pretentios ai putea fi când vine vorba de legume la grătar?!... Cu sosul da, o fi altceva... Quote
dy2 Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Vinete, ardei gras, carnati, burta si alte chestiii, toate imprastiate pe un gratar, ca cam asa ceva a fost in seara asta. Quote
Paul Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 (edited) Burta la gratar? Ce fel de burta? In seara asta am fost la pecaria lu' peste prajit - recte pescaria lui Matei, undeva la dracu in praznic, spre portul Agigea, si am mancat cea mai nasoala saramura de crap posibila. Rectific, nu a fost chiar cea mai nasoala, am mancat si mai rele. Dar saramura asta in loc sa fie putin sarata si un pic iute, a fost de-a dreptul dulce. Destul de naspa sa mananci saramura dulce. Edited August 30, 2014 by Paul Quote
Flappy Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 voiam si eu sa-ntreb . De vita, probabil. Eu n-am mai auzit pana acum, credeam ca e doar pentru pus in ciorba. Cum e? Quote
umbrella Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Burta la gratar? Ce fel de burta? a lui, s-aapropiat prea mult ) 1 Quote
dy2 Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 nu burta deaia bre, nici nu mai stiu cum i se spune la noi, sunca cu ceva straturi de carne plm, ceva lapsus acum dar va explic maine umbrelo, eu nu am burta, am pancea Quote
dy2 Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 Asa bre, m-am dilit de la macaronarii astia. Vinetele au fost ok, date cu patrunjel si usturoi, carnatii ... mai au de invatat de la noi baeetiii. Inca caut carne de mici, daca nu gasesc, ma enervez si ma apuc de preparat, numai sa gasesc reteta buna. Quote
Flappy Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 stati asa, scarita nu inseamna coastele? carnea de mici o faci cum iti place pana la urma. Eu ii prefer mai cu grasime, nu-mi plac aia cu compozitie uscata. Quote
dy2 Posted August 30, 2014 Report Posted August 30, 2014 In seara asta am fost la pecaria lu' peste prajit - recte pescaria lui Matei, undeva la dracu in praznic, spre portul Agigea, si am mancat cea mai nasoala saramura de crap posibila. Rectific, nu a fost chiar cea mai nasoala, am mancat si mai rele. Dar saramura asta in loc sa fie putin sarata si un pic iute, a fost de-a dreptul dulce. Destul de naspa sa mananci saramura dulce. Nu suport pestele sarat in saramura, in schimb o ard cu gamberi Quote
Pole Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Apropos de burta, era o mancare din burta, nu mai stiu cum se numeste... Plm, deci nu ciorba, ceva trasa la tigaie cred, ca un fel de piftie topita iese, cu mult usturoi. Am mancat mai demult prin ardeal la o carciuma si nu mai stiu cum se numeste. Delicios. Quote
LEU Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Apropos de burta, era o mancare din burta, nu mai stiu cum se numeste... Plm, deci nu ciorba, ceva trasa la tigaie cred, ca un fel de piftie topita iese, cu mult usturoi. Am mancat mai demult prin ardeal la o carciuma si nu mai stiu cum se numeste. Delicios. Trippa al sugo (Burta cu sos) ? Quote
Pole Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 nu avea nume asa sofisticat, era dintr-un singur cuvant, cu multe consoane.. gen. Quote
verssatu Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 Ce gretos, vorbiti de burti comestibile. Quote
Flappy Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 facea Dinescu la marea arta, dar nu cred ca gasim video, doar vreo reteta pe undeva. Cica Fanus Neagu era mare fan. Dupa ce tragea cate o betie d-aia ca-n povesti (obiceiul lui de-o viata), spre dimineata servea tuslama Sa scormonesc pe net, poate gasesc ceva. Quote
Cosmin Posted August 31, 2014 Report Posted August 31, 2014 În târgul auto de la pitesti ati mâncat? E renumit pentru aleea de vreo 100 m cu grătare, unde se fac mațe, coaie, rinichi... Am mâncat o data mațe. A doua oara nu se mai întâmplă... Quote
Recommended Posts