Jump to content

Paul

Members
 • Content Count

  3016
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563 Excellent

About Paul

 • Rank
  iBMW
 • Birthday June 8

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere over the rainbow
 • Masina mea
  BMW 530i

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Paul

  Tonomatul iBMW

  Syd Barrett - The Crazy Diamond
 2. Paul

  Tonomatul iBMW

  Ca tot a fost ziua femeii... DIVINE - YOU THINK YOU'RE A MAN
 3. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  1.7GB are un update de software la un amarat de telefon cu Android??? A, si dupa update s-au schimbat toate icoanele si toate chestiile cu care ma obisnuisem. Butoanele care erau sus sunt acum jos, iconitele au alte culori, forma lor s-a schimbat. Totul e vraiste. Ce naiba e in capul astora? Ca utilizatorii nu au altceva mai bun de facut decat sa o ia de la inceput la fiecare update de software?
 4. Paul

  Tonomatul iBMW

  Deep Purple - Lalena
 5. Paul

  OLX

  Pai ce drac de afacere poti sa faci in spatiul ala incat sa poti plati o chirie de 550 euro pe luna?
 6. Paul

  Funny Stuff

  Feriti-va de masinile echipate cu webasto:
 7. Paul

  Tonomatul iBMW

  De pe la inceputurile rockului Psychedelic. De pe vremea cand chiar trebuia sa canti, nu era suficient sa dai un click ca sa scoti ceva sunete. Si de pe vremea cand conta mai mult muzica decat bucile Electric Prunes - I had too much to dream last night
 8. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  Deci, in afara de sunat, scris mesaje, mail si stat pe net, eventual un hbogo sau youtube....nu faci altceva Dar ce ar mai fi de facut?
 9. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  Ce model de router ai?
 10. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  Pai tu vrei ca un sistem de operare lansat in 2015 sa aiba inclus un driver pentru placa ta de retea aparuta probabil prin 2017? Windows 10 este foarte OK. Nu inteleg ce zici tu ca este la pamant daca nu faci nu stiu ce, ca prea multe oricum nu poti face la el. A, ca nu are nu stiu ce floricele sau ca nu arata desktop-ul asa cum erai tu obisnuit, asta nu mi se pare a fi o problema. Pai cam ce viteze crezi tu ca poti obtine pe Wi-Fi? Trebuie retinut ca Wi-Fi nu poate avea performantele unei retele pe fir. Oricum din graficele postate se pare ca tu esti cam departe de router. Incearca sa vezi viteza chiar de langa router. Sau si mai bine pe fir, nu wireless. Da, e OK speedtest.net. Ca sa ai rezultate reale, incerca sa verifici viteza cu servere detinute direct de provideri, cum ar fi Orange, Vodafone, RTC, UPC. Viteza la tine este excelenta, ajungi la 300Mbs cu un server din SUA.
 11. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  Viteza in testul de download este exprimata in Mbps (mega biti pe secunda). Un film are , sa zicem, 9 GB (giga baiti) = 9.000 MB (mega baiti) = 90.000 Mb (mega biti). Teoretic ai putea descarca un film de 9 GB in 100 de secunde. Presupunand ca acea viteza din test ar putea fi obtinuta si in afara retelei RDS. Ceea ce nu se intampla. Testul de viteza trebuie facut cu un server de test din afara retelei RDS.
 12. Ma zgarie pe creier jurnalistii lu' peste prajit care in loc sa spuna Arena Națională, se cred mai interesanti cu aberatia lingvistica "Național Arena". https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/cultura/pastila-de-limba-radu-paraschivescu-national-arena-un-moft-agramat-259408 Revin şi vă rog frumos, cu mâinile împreunate. Spuneţi şi scrieţi „Arena Naţională", nu „Naţional Arena". Iar dacă aveţi timp şi curaj, atrageţi-le atenţia şi celor pe care-i auziţi sau îi vedeţi folosind varianta aceasta neghioabă, care calcă în picioare gramatica.
 13. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  Pai Samsung si Apple nu au folosit senzorul Synaptics care poate citi amprenta prin ecran deoarece momentan este prea lent.
 14. Paul

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  Nokia nu e tot cu Android?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.