Pole Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Tre sa recunosc ca nu am auzit pana acum de asa ceva. Quote
Bogdan Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Rapandula. Care rimeaza cu ......... pendula. Quote
Pole Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 plus papion din ala de sticla, umplut cu boabe de cafea, Quote
umbrella Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 http://www.livebiz.ro/video/cum-sa-cureti-cartofii-in-doar-cateva-secunde-ce-truc-minunat/ Quote
Laur Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Azi ragai a mici, maine probabil ceva shaorma de pe plaja Quote
Cefi Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Am primit carne de caprioara. Ceva retete? Quote
umbrella Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 groasa pe gratar foarte incins, pac pac si pe o parte si pe cealalta pac pac, insemnand 3 min max, cu 3 min Quote
Bogdan Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 (edited) E direct de la vanat? Adica are sange? Daca e direct luata trebuie tinuta macar o zi in apa dupa ce o speli ca sa iasa tot sangele. Eu as face-o la cuptor intr-un sos de vin rosu si 2 linguri de sos Worchestershire. Edited August 1, 2014 by Bogdan Quote
umbrella Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 carnea de caprioara imprumuta foarte repede arome, asa ca te poti juca cu condimente adica nu trebuie tinuta mult la bait carnea de caprioara imprumuta foarte repede arome, asa ca te poti juca cu condimente adica nu trebuie tinuta mult la bait( daca are sub 3 ani) daca are peste 3 ani ,12 ore la bait( vin rosu, piper proaspat macinat, oregano, cimbru, usturoi, patrunjel ,ceapa si morcov ras) Quote
Cefi Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Nu e proaspătă, e congelata de 1 saptamana. cred ca e și curățată. Oricum ies la iarba verde, la un bogracs și grătare cu niște prieteni. Ma gandeam sa o fac și pe aia cumva, tot atunci Quote
Calin Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 La ceaun Cefi, la ceaun. Si neaparat foc mic. Fara baituri si prosteli, nu te lua dupa astia. Ceapa multa sa fie si buruieni de prin gradina. 1 Quote
jeleu Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Tocmai ce-am mancat o tocanita de pui de tara cu mamaliga, facuta cum trebuie. Pis pe ei pui dopati din comert, n-am mai mancat si nici nu mai mananc carnea aia fake. Quote
umbrella Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 eu am renuntat de mult timp la tot ce inseamna mezeluri si pui dopati singura carne care o mai iau din comert este vita cu os Quote
jeleu Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Au un gust oribil aia din comert. Zici ca mananci ceva burete fara absolut niciun gust. Mi greata de la ei. Quote
Cosmin Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Mie carnea de pui/gaina de tara mi se pare mult prea tare. Asadar, mananc pui din comert. Quote
umbrella Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 sanatate eu as manca numai pateu, nici nu trebuie sa-l mestec Quote
ZyZ Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Daca nu scartaie intre dinti n-are rost. Quote
Recommended Posts