Jump to content

Bogdan

Members
 • Content Count

  17471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1659 Excellent

About Bogdan

 • Rank
  N/A

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Masina mea
  N/A

Recent Profile Visitors

1138 profile views
 1. Bogdan

  OLX

  I-auzi @MAS
 2. Bogdan

  OLX

  Tenc mocheta =))))))))))))))))))
 3. Bogdan

  OLX

  Era vorba de EGR electric.
 4. Bogdan

  OLX

  Nope. E si recall pe foarte multe masini cu N47 si N57 pe EGR. De obicei de blocheaza tija actionata vacuumatic de pe racitorul de EGR si ai nevoie de alt racitor. Vine cu EGR. ~3000 lei.
 5. Bogdan

  OLX

  Nu ruginesc amortizoarele. O masina care sta foarte mult va avea probleme cu cauciucurile in mod special. Bateria,, chestii de genul asta. Discurile se curata daca mergi un pic cu ea. Astea sunt chestii care se schimba in functie de km. Discurile se schimba la 100 000 km. Amortizoarele tin 100-150 000 km.
 6. Bogdan

  OLX

  Oare Scufi le-a masurat portbagajele?
 7. Bogdan

  OLX

  Exact. E9x sunt foarte bine tratate contra coroziunii. Nu prea vezi masini de genul asta cu probleme cu rugina. Nu e E46. Tovarasul albastru trebuia sa fie aici. Ar fi fost so triggered.
 8. Bogdan

  OLX

  Asta chiar e tare.
 9. Bogdan

  OLX

  Ideea e ca merge doar o luna-doua pe an cu ea.
 10. Bogdan

  OLX

  Pana acum am vazut o singura masina de genul asta cum zici tu. Un E93 320d a unui om cu foarte multi bani. Mergea cu ea doar vara. O sa-i fac o poza pentru ca trebuie sa mi-o aduca. E ca noua pe dedesubt. Are protectiile alea termice fara urma de coroziune. Zici ca sunt noi.
 11. Bogdan

  OLX

  Nici eu nu am figuri d-astea plus ca sunt sarac, insa nu as cumpara asa ceva pentru ca, de obicei, tot ce e pe ea e copt. O masina care sta ajunge de obicei intr-o stare mai naspa decat una care circula si e bine intretinuta. Daca a stat intr-un garaj incalzit, cu siguranta e ok.
 12. Bogdan

  OLX

  Faptul ca e din 2008 tot conteaza. Daca n-a fost tinuta intr-un garaj incalzit, uzura tot are. Mi se pare o masina trista pentru 15k.
 13. Bogdan

  OLX

  E un C220 din 2008. Trebuie sa ai o forma severa de retard sa dai banii aia. Nu e masina de colectie. E un diesel obosit, vechi de 12 ani.
 14. Bogdan

  OLX

  De ce? Doamna aia din poza o suge fara s-o ude?
 15. Bogdan

  OLX

  De ce eu?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.