Jump to content

Bogdan

Members
 • Content Count

  17179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1573 Excellent

About Bogdan

 • Rank
  N/A

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Masina mea
  N/A

Recent Profile Visitors

985 profile views
 1. Eh da. Doar incercam sa te trollez, frate ZyZ. O seara binecuvantata sa ai! Glorie!
 2. Nu ignora posibilitatea ca eu sa am niste boli psihice din cauza carora sa ma visez un fel de sultan - prin urmare statutul de concubina vine pe consecinta logica. Cand ai pete pe pereti, nu te apuci sa dai cu glet. Gletul este pentru imperfectiuni, gauri. Dai cu lavabil direct. Astfel de declaratii nu-mi sunt caracteristice. Nu prea fac nici complimente. Tin chestiile astea undeva inchise. Ies la iveala doar pentru scurt timp prin nervi si injuraturi. Ma refer la emotii in general, frustrari samd. Incerc sa le sigilez la loc cat mai repede. Sunt un suflet de vioara, asa ca-mi plac mult coardele.
 3. In realitate am incercat sa aplanez. Idioata aia i-a aruncat o boaba de popcorn concubinei in fata. Concubina a bagat mana in punga ei de popcorn, a luat un pumn si i-a dat si ea. Femeile sunt groaznice. Reactia cu popcorn-ul a fost pentru ca i-a spus ca oricum sunt peste 7 miliarde de oameni, deci nu e cu nimic speciala pentru ca a ramas gravida. :))))))) Sa stai 15 minute la coada si sa vina o basina umblatoare bortoasa si sa se puna in fata fara sa ceara voie mi se pare foarte urat.
 4. As fi intrat putin in mortii ei si in rudele de gradul I.
 5. N-a vrut sa stea la coada, dar nici n-a stiut sa intrebe daca o lasam in fata. S-a bagat cu japca si mai era si tare in gura. Era cu 2 boschetari tatuati de parca erau in vreo grupare d-aia din Columbia, dar de fapt erau niste lachei. O muista.
 6. M-am certat brutal cu una la cinema, mai exact la coada pentru popcorn. :)))))
 7. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  White Tiger ala a fost foarte tare.
 8. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  Multe filme foarte bune nu sunt facute la Hollywood. De exemplu, Infernal Affairs. Multi nu stiu ca The Departed e de fapt un remake dupa Infernal Affairs. M-a impresionat foarte mult filmul asta cand l-am vazut. Eram si pusti.
 9. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  E in pronuntare
 10. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  Nu cred ca Rares aproba vreodata vreun enunt Similesc. Sa asteptam confirmarea.
 11. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  (X) Doubt
 12. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  Parazitul anal. Un film pe placul Masului.
 13. Bogdan

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  MAS intotdeauna spune ca un ladyboy filipinez e fix ceea ce recomanda doctorul lui.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.