Pole Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 bai, daca mergeti la Mega, sa va luati steak Red Prussiana, de manzat, este incredibil de bun, eu acum mi-am fript una la app juma de kil. Dat putin cu piper verde inaite, o tara de ulei de masline si sare, atat si aruncat pe grill. bate si steak-ul de la Hard Rock sau Red Angus, unde pe asta dai minim 100 de lei. e absolut excelent, langa doar o salata din aia Chef, la fix intra sa-mi bag picioarele. Similea, nu stii ce pierzi Quote
KIP Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Uleiul de masline sa-l pui doar in salate. Sa nu mai gatesti cu el. Pofta buna ! 1 Quote
Simi ON Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Similea, nu stii ce pierzi da tu nu erai la munca frate? Quote
Flappy Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Uleiul de masline sa-l pui doar in salate. Sa nu mai gatesti cu el. Pofta buna ! mie nici macar nu-mi place. are un gust acru tot ce prajesc in el. gratarul mi se pare cel mai ok la gust cand vine vorba de carne. n-o fi cel mai sanatos si nici cel mai comod. Quote
Pole Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Nu gatesc cu el, am zis ca am uns f putin steak-ul inainte sa il pun pe grill, ca sa il frec cu piperul si sarea aia, la modul juma de lingurita. Bai ce bun a fost, as fi mancat doua Quote
Simi ON Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Bai ce bun a fost, as fi mancat doua ehei, s-au dus vremurile cand gateai si pentru Trafic ez a rivengi Quote
KIP Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 ifics, esti nebun ? Uleiul de masline devine foarte toxic la prajeli. Nu mai folosi asa ceva. Quote
Flappy Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 am prajit de cate ori, nu stiam ca ma intoxic acum sincer nici n-am mai mancat carne, cred ca am vreo luna. branza cu rosii si oua fierte, niste masline, d-astea. n-am nicio problema, n-am mai simtit nevoia. jamie oliver am vazut ca prajea in ulei de masline, inseamna ca e cu capul si ala. caut clip daca doriti. sa nu se-nteleaga ca umplea tigaia, punea ceva acolo. Quote
umbrella Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 orice ulei folosit la prajire devine toxic singurul ulei acceptat la prajit este cel de cocos Quote
Flappy Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 am auzit ca si untura e ok. da' naiba sta sa preajeasca in asa ceva. cel putin asa prajeau aia batrani pe vremuri. si traiau mult si bine. apropo, carne d-aia afumata, bagata la borcan, in untura, ati mancat vreunu ? cum se facea pe vremuri va zic eu, muriti mancand. nu stiu daca se apropie vreo friptura de gustul ala, cel putin in mintea mea. si mi-a zis un mos sa trec pe la el sa ma scoleasca, am tot amanat. ar fi cazul sa cam merg la cursuri, ca nu stiu cat mai traieste ala. bea ca un spart Quote
KIP Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Carnati si muschi in untura mananc si am la beci since forever. Quote
Simi ON Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Kip are beci. nu va pune asta pe ganduri? Quote
raekwon Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 (edited) Adica carne de la garnitza? Well....aia e cea mai buna cu ceva gen vin alb dupa. Edited August 29, 2014 by claudiusnc 1 Quote
Flappy Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 si nu ti se pare ca au un gust senzational? Pe mine nimic de cumparat nu ma loveste in gura ca ce-i "de casa". Nu zic, or fi si chestii bune, da' nu cred ca-s ieftine. De fapt, citeam ca noi, romanii, am creat o rasa de porc (mangalita) de care nu ne-am prea preocupat. Gasesti, dar rar. In schimb, s-au preocupat ungurii si zboara tot in franta, unde e vreo 170 de eur kg de jambon din asa ceva. Bravo lor, ei au putut, noi nu. Quote
Simi ON Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 la jumari le tin si io minte gustul. o io ioi Quote
raekwon Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Mananci pana crapi. Eu nu prea mai am voie, ca tre sa mai slabesc vreo douazeci de kile, insa de abia astept iarna. @umbrella - merge si rosu la marele fix. Quote
umbrella Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 Tin minte ca eram mic si am mers cu ai mei la Borsec in concediu, doua saptamani Luau dupa ei garnita cu carne, pe tren Imi ungeam felia de paine cu untura aia care avea si zdramite mici de carne, mmm era delicios Cum rahat mancam asa mult? Aveam trei mese pe zi la cantina acolo si mai mancam si extra Acum cu o masa pe zi sunt rezolvat Quote
Flappy Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 participa, doamne iarta-ma, la discutii aici, ca doar nu fac incantatii degeaba am ajuns sa-mi tocesc degetele pentru tine si tu nici macar nu vii cu o parere despre carnea la untura/garnitza. "ba, sa stii ca-mi place si mie", sau "daca va hotarati sa va faceti, puneti aia, aia si aia" plm dido Quote
dy2 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 "ba, sa stii ca-mi place si mie" "daca va hotarati sa va faceti, puneti aia, aia si aia" ps. dar sa nu exagerati cu berea. Quote
dy2 Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 doar 4, dar abia am ajuns acasa, este timp pana dimineata Sa nu mai zic ca am ursus... Quote
Recommended Posts