SLY Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 bai ce figuri.zici ca noi suntem nascuti din cur de print erau vremuri cand mancam pita cu slana si ziceam mersi Quote
Cefi Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Dacă n aveai și o ceapă verde, degeaba Quote
Flappy Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 pita, slana si ceapa sunt ok si acum timeless Quote
Guest Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 bai ce figuri.zici ca noi suntem nascuti din cur de print erau vremuri cand mancam pita cu slana si ziceam mersi Io inca mai manc. Quote
Bogdan Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Mie imi place sa mananc ceapa la maxim. Ceapa sau usturoi, super gust si super sanatate. Un sos de ustoroi bun facut cu smantana sau un mujdei, nebunie curata. Iar la o ceafa de porc facuta ca lumea nu mi-e rusine sa tai o ceapa si s-o mananc cu un pic de sare. Quote
Paul Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Or fi buni aricii aia? Eu a-as incerca sa mananc vietati crude. Quote
KIP Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Eu stiam ca la metro e cel mai ok pestele. Si stiu asta de la italieni relocati pe la noi, ca numai de la metro cumpara. Quote
Calin Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Mie legumele alea la punga congelate imi par fara nici un fel de gust. Doar simti ca mesteci ceva Quote
Guest Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Le sarezi/piperezi bine. Sau pui vegeta, te-nvata dildau cum. Quote
Laur Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 (edited) Eu le-am tras si in tigaie cu putin ulei si sare/piper cum a zis si blue, ies misto. Edited February 3, 2014 by Laur Quote
Guest Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Eu le tavalesc in tigaie prin unt. Fara pene. Quote
Bogdan Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Cu piper mozaic ies foarte ok. Acelasi piper mozaic peste fripturi, carne la gratar, paella. Quote
Simi ON Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Ciupa va pune piper mozaic si-n motoare ma 1 Quote
SLY Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 mie imi plac simt nevoia sa mananc din cand in cand,parca ti se apleaca la un moment dat de atatea mancaruri grele si prajeli in cazul lui similea ,soia prajita Quote
Simi ON Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Ieri juma de ora am frecat la mujdeiul ala Quote
Bogdan Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Ciupa va pune piper mozaic si-n motoare ma Bine ca nu pun zahar. Quote
KIP Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Bai, facea bunica-miu saracu, Dumnezeu sa-l ierte, un mujdei de intorceai ditamai farfuria in jos si o tineai si 10 minute asa dar mujdeiul nici nu se clintea de acolo. Quote
Simi ON Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Asa tre sa fie, sa te doara ficatu si tot sa mai ungi panea cu el O, Delta... Ceaun in care hierbeau in ulei barabule noi, un castron de carasi crocanti, pane alba de casa Barca trasa la mal, radio pe-o salcie, io tavalit pe-un sezlong, cu tagara si petul de newmarkt O me fe geeeeeeee Ma, stati in bucuresti ma. Quote
SLY Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 feerica imagine carasii au fost cumparati de la pescari,evident Quote
Simi ON Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 Nu, i-au prins niste mueri O sa fac poze Quote
Recommended Posts