Cefi Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Lol, mi-am adus aminte de o faza amuzanta din facultate. Eram mai multi colegi la unu` acasa. Ala se trezeste sa faca o provocare cu mancatul ardeilor chili. Unu` din noi a muscat-o. A facut fata cu brio la tot borcanul. Apoi a scos ala un mustar iute. Cand a luat asta prostu` o lingura, asa cu pofta, s-a blocat, inspaimantat. Cred ca vreo 2 ore tot cu iaurtu era in gura. Quote
Bogdan Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 (edited) Sunt si concursuri d-astea de mancat ardei. Intre timp au aparut niste ardei iuti modificati genetic care o iuteala d-aia bolnava. Am un amic idiot care a cumparat niste ardei d-astia. Dobitocul si-a cumparat de aici: http://www.foarteiute.ro/ Imi zicea ca a mancat unul si pur si simplu l-a facut KO. S-a simtit rau dupa o zi intreaga. A baut toata apa de pe coloana si tot nu si-a revenit. Edited February 9, 2014 by Bogdan Quote
F&F Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Bogdan ar da orice / oricât să-i repare maşina lui Similea. Atât de bun e. 1 Quote
Bogdan Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Sa stii ca mi se pare fascinant. Mi-ar placea sa vad ce i s-a intamplat. Sunt ani de zile de cand a disparut de pe strazi. E un fel de Frankenstein masina aia. Quote
Paul Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Am impresia ca si iulica taximetristul are probleme la masina. Quote
Bogdan Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Prostia nu e fascinanta. Nebunia este. Quote
F&F Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 E un fel de Frankenstein masina aia. Mai degrabă Lazăr. Quote
F&F Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Lei, desigur. Altfel, trăiești într-un univers II. Quote
Simi ON Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 LoL Am dat 10 mii pe pese si reparatie. Iu uiÅŸ Quote
F&F Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Pai și ce vina are un posibil cumpărător ca ai dat bani cu nemiluita și e tot vai de ea.. Quote
Simi ON Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Niciuna. Imi tot repet, e ca o mancarime de piele si nu pot sa nu ma scarpin Quote
umbrella Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 daca vreti sa va usture-n dos, recomand: http://www.hotsauce.com/PAIN-100-Hot-Sauce-p/1343.htm suta la suta durere, suta la suta habanero e atat de iute ca ti se-nvinetesc buzele Quote
F&F Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 se-nvinetesc buzeleLol. Similea ma întreabă dacă sosul asta e în special pentru femei. Ce să-i răspund? Quote
SLY Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Reveniți on topic, va rog. iar i s au suit la cap figurile de moderator 2 Quote
Simi ON Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Daca se facea armata Papi ar fi fost curierul unitatii Quote
Bogdan Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Nu. Ar fi fost furierul comandantului. Quote
Simi ON Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Tin sa va anunt ca mi-am comandat de la chinezesc dracilor Muhaha Quote
Laur Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 (edited) OMG ce scaune am de la chinezesc, Hiroshima e apa de ploaie. Nu e prea sanatoasa manevra. Edited February 15, 2014 by Laur Quote
Recommended Posts