Laur Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 (edited) Pff, scuze, am vrut doar sa evidentiez ca nu stiu ce baga aia acolo dar nu face bine organismului plus ca unii lucreaza la ora asta si na, autosugestia Edited February 15, 2014 by Laur Quote
Cefi Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Pff, scuze, am vrut doar sa evidentiez ca nu stiu ce baga aia acolo dar nu face bine organismului plus ca unii lucreaza se caca pe ei cu flacari la ora asta si na, autosugestia Hmmmmmmm Quote
Simi ON Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Glutamat cu pumnu, asta baga Drept urmare aleg si eu ce stiu ca are gust ca si cum l-as fi facut in casa Io sau dy2 Quote
Bogdan Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Misto. Chiar diseara ma duc la un restaurant chinezesc. Quote
Simi ON Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Sa-ti iei cu tine niscai piper mozaic, ca nu prea folosesc din asta Quote
Pole Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 OMG ce scaune am de la chinezesc, Hiroshima e apa de ploaie. Nu e prea sanatoasa manevra. Eu am o diaree constanta de la 9 dimineata, dar la mine e pe fond nervos. Chiar in clipa asta ejectez ca sifonu', zugravesc closetu', la curu meu se intampla ceva ce numai cu efecte speciale se poate reproduce. 1 Quote
Bogdan Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Sa-ti iei cu tine niscai piper mozaic, ca nu prea folosesc din asta Mancarea chinezeasca e foarte condimentata. Pentru ca asiatici si din seria sos de soia si piper. Quote
Pole Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 am un amic foate cretin, care a dat shot 2 sticlutze de Tabasco, adica 2 sticlute din alea turnate intr-un pahar si l-a dat peste cap, am crezut ca i-a venit sfarsitul apoi, peste juma de ora nu a putut sa articuleze nimic, a baut apa si a vomitat imediat, apoi nu a mai putut sa respire, se facea albastru la fata cu ochii bulbucati, i s-au spart niste vene pe ochi si in jurul ochilor niste vinisoare din alea mici de la cat s-a scremut, mucii ii curgeau ca la robinet, cred ca direct din sinusuri, sincer consider ca ar fi putut intra in stop cardio-respirator. nu am mai vazut o asemena reactie si o desfigurare de genul asta, nici in filmele de groaza. noroc ca eram toti beti pulbere, ma mir ca nu a filmat nimeni cu telefonul cum moare ala. ideea e ca toata scena s-a produs cam la 20-30 de secunde dupa ce a dat alea pe gat, initial parea ca nu are nimic, probabil efectul a fost atat de socant incat i-a luat cateva secunde bune corpului, ca sa procesese nenorocirea ce urma sa se intample. acum daca ii arati o sticla de tabasco are efect gen Pavlov si incepe sa stranute si sa-i curga nasul. Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Aseara a fost o faza asemanatoare. Un prieten de-al meu si-a facut ziua de nastere la un restaurant chinezesc. Unul dintre cei veniti (un dobitoc) s-a luat la intrecere cu un betiv pro. Eu am baut doar vreo 2 shot-uri, ei vreo 6 sau 7. Shot-uri cu vin de sarpe. Dupa ce a inventat cuvinte ca "sugenimenta" si ne-a tot injurat in gluma pentru ca faceam misto de el, s-a dus la baie. Si ne tot zicea chestii gen "ia sarpele" L-a gasit cineva in baie unde dormea. S-a lovit si la cap, ne-am chinuit o gramada sa-l trezim, abia am gasit un taxi sa-l trimitem acasa. Cea mai tare faza a fost ca amicul meu l-a dus acasa si a vazut-o pe nevasta-sa cum i-a dat betivului 3 palme mai tari, a inceput sa-l spurce. M-am distrat, nu gluma. Se albise la fata, era palid de parca murise. S-a trezit doar dupa ce i-am dat sa miroasa otet. Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 (edited) Nu. Aproape toti eram cu nevestele/prietenele/concubinele. El era singur, scapase din lant. Cea mai tare faza mi s-a parut ca era si Patapievici la o masa foarte apropiata. Practic, cultura si incultura sunt mult mai apropiate decat s-ar crede. Ma rog, n-a apucat sa vada show-ul. Edited February 16, 2014 by Bogdan Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Snake_wine E un vin din orez. Ca gust si ca procedeu de fabricatie e ca tuica, doar ca e un pic mai tare. Ca tarie, l-as asemana cu palinca. Quote
Flappy Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 (edited) e si snake vodka da' totusi nu e vin la propriu ala. e ceva distilat. ca niciun vin nu prea are cum sa fie mai tare ca tuica. era d-ala cu sange, tot ce trebuie? Edited February 16, 2014 by ifx Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Da, nu e un vin propriu-zis. Nu era cu sange. Oricum e destul de scarbos sa te gandesti ca bei asa ceva. Quote
Pole Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 mai e tampenia ai de bautura, inima de sarpe, direct din sarpe aruncata in sake sau vodca si o dai pe gat, ceva de genul asta... abominabil. Quote
Flappy Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 eu mor cand ii vad pe filipinezi cum mananca balut. Quote
mimima Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 abia am gasit un taxi sa-l trimitem acasa. Pai de ce nu l-ai sunat pe iulika? Macar ati fi clarificat faza cu 112. 1 Quote
Recommended Posts