Jump to content

Calin

Members
 • Content Count

  3122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

378 Excellent

About Calin

 • Rank
  Maistor
 • Birthday 04/30/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ghioroc Beach
 • Masina mea
  VAG

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Calin

  OLX

  Are unul la noi in zona un boltar din asta doar ca diesel. Mai mult repara la ea decat merge. Anul trecut era sa ia foc de la webasto, de la rugina a picat evacuarea si temp de pe evacuare ia topit fire si ceva furtune prin comp motor.
 2. Calin

  OLX

  Un schimb valutar.
 3. Calin

  OLX

  Shanda Fay, canadianca. Mancaia s din ulcior..
 4. Calin

  Problema pornire

  Volanta?
 5. Calin

  Filme, Seriale si Emisiuni TV

  La Morometii 2 sa bagat careva?
 6. Calin

  OLX

  Maica mea a gasit recent pe chiuveta din buda de la selgros un telefon. Mare cat o ciocolata si cu mar muscat pe spate, din descrierea facuta, ca nu se stie maica mea cu din astea. La dus la aia la info si la lasat acolo. Ceva iphone 8 probabil.. Cica a si sunat dar nu stia cum sa raspunda, lol.
 7. Calin

  OLX

  Intr o comuna vecina a gasit cineva intr o masina 5000 de marci. Cumparase masina prin anii 90 si a avut un accident, lovitura in spate. Cand a demontat captuseala portbagajului ia gasit in pungi de plastic vidate. Propr e ceva ruda cu un amic de al meu, povestea e chiar reala.
 8. Ma apropii de final. Am terminat cablajul la motor si mai trebuie doar trase coloane la faruri si lampi spate.
 9. Calin

  Le Gourmet

  Is naspa. Bine, eu am mancat cateva facute de copii pe focul ce a ramas in urma unor costite pe gratar. Ca dracu, dulcegarii combinate cu aroma de os ars si carbune. Semanau la gust ca si terebentina amestecata cu prenadez.
 10. Calin

  Le Gourmet

  Credca e vorba de hanu surianu. Faceau ciorba buna si la Lutsch 2000 si la hanul rascruce din arad dar ambele restaurante sint praf din cauza autostrazii. Acum mananc ciorba doar la popas mara de langa mine si mai e un local in pecica unde iar fac mancare buna dar nu i mai stiu numele. Am incercat si eu sa fac acasa dar pur si simplu nu iasa ce trebe indiferent cat m am chinuit.
 11. Calin

  Le Gourmet

  La noi se zic catarigi. Bai, sint cel mai mare amator de ciorba de burta dar sint si extrem de pretentios. Una facuta pe viteza si fara ce trebuie e total fail. Daca la un restaurant mi ar aduce o ciorba ca aia lui Simi, as goli o in cap ospatarului. In primul rand culoarea si mirosul trebuie sa fie perfecte, trebuie sa fie mai galbena, verdeata multa in ea si burta trebuie taiata aproape ca si taiteii. Trebuie sa fie aproape o crema, nu apa chioara. Sint cateva locatii in vest unde se face ciorba de burta adevarata si acolo stai la coada. Dar cea mai adevarata am mancat o la budapesta, mirific. Acuma, e clar ca nu mananci ciorba de peste si storceag din ala in ardeal iar gulas si ciorba de burta in galatz. Nu se pupa, pur si simplu. Trebuie mancare ce se face in zona respectiva.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.