Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 (edited) cica balut face plua mare Toate scarboseniile se vand pe post de afrodiziac. mai e tampenia ai de bautura, inima de sarpe, direct din sarpe aruncata in sake sau vodca si o dai pe gat, ceva de genul asta... abominabil. Si mancarea asta de la chinezescul unde merg eu e facuta foarte pervers, Restaurantul e a unor chinezi si bucatarii sunt tot chinezi, insa au selectat din bucataria lor doar ceea ce e comestibil pentru romani. In afara de picioare de broasca, n-am vazut nimic dubios. E o emisiune cu un chelios care mananca toate tampeniile de pe mapamond. Pai cand a fost in China imi venea sa vomit. Aia mananca stoace de caine, toate porcariile. Ieri am mai mancat si eu ceva ciudat, dar surprinzator de bun. Limba de vita cu usturoi servita rece. Chiar foarte tare. Edited February 16, 2014 by Bogdan Quote
Cefi Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 andrew zimmern Pe ala l-am vazut mancand balut si naiba stie ce virmi din copaci putregaiti Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Da, exact. E simpatic, dar cand incepe cu anumite scarbosenii imi vine sa vomit. Intr-un episod a fost in Alaska si a mancat cu batranii dintr-un sat carne putrezita. Cica era si o mare onoare. Quote
Laur Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Cred ca cel mai scarbos lucru pe care l-am mancat a fost o caracatita. Quote
KIP Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Chinezii mananca asa: la restaurant e o gaura in mass, vine ospatarul cu o maimuta de mana, o baga sub masa si o ridica astfel incat jumatatea de sus a capului sa treaca prin gaura aia. Ii taie partea de sus a craniului sa se vada creierul iar clientii mananca creier crud direct de la sursa. Presupun ca e sedata saraca maimuta. Niste animale galbejitii astia. Quote
Simi ON Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Is curios de Raresh CJ Fasolea nu se pune Quote
Calin Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Am facut o fasole la ceaun, azi dupa masa. Si l-am ascultat pe asta. Mi-am adus minte ca acum vreo 6-7 ani era sa il bat la un chef. Acum sintem preteni f buni https://www.youtube.com/watch?v=lAeaNLQZM6Q Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Chinezii mananca asa: la restaurant e o gaura in mass, vine ospatarul cu o maimuta de mana, o baga sub masa si o ridica astfel incat jumatatea de sus a capului sa treaca prin gaura aia. Ii taie partea de sus a craniului sa se vada creierul iar clientii mananca creier crud direct de la sursa. Presupun ca e sedata saraca maimuta. Niste animale galbejitii astia. Faci misto sau chiar e adevarata treaba asta? Quote
Guest Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 cica balut face plua mare Lol, da. Filipinezii-s recunoscuti pe plan mondial la marimea pulii. Quote
Flappy Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 aia sau is grasi. nu mai retin. Quote
SLY Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 idiotii aia galbejiti sunt atat de complexati de marimea micropenisurilor pe care le poseda,incat au dezvoltat adevarate obsesii in a devora tot soiu de scarbosenii cu efect placebo de obicei provenind de la animale foarte rare sau chiar aflate in pragul disparitiei, ca specie Quote
KIP Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Faci misto sau chiar e adevarata treaba asta? Nu fac misto. Quote
Guest Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Era si filmulet pe youtube cu niste englezoi care mancau. Quote
Calin Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 breeiinss https://www.youtube.com/watch?v=wV1FKU9Oihw Quote
Flappy Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 m-a mancat undeva sa ma uit pe iutub. sper sa moara toti de cancer. dupa ce in prealabil is fututi in cur de o masina d-aia postata de MAS, cu o reproducere 1:1 dupa ... lui mandingo 1 Quote
Guest Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 . sper sa moara toti de cancer. Si noi probabil tot de aia o sa murim. Quote
Flappy Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 macar murim linistiti stiind ca n-am dat in cap unei maimute imobilizate intr-o masa. om avea alte pacate da' nu cred ca e-n stare cineva d-aici de asa nici in prag de coma alcoolica. cretinii aia cred ca un animal cu cat sufera mai mult inainte sa moara, cu atat va fi carnea mai gustoasa. fara gluma Quote
Bogdan Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Da, chiar nu ma asteptam la faza asta cu maimutele. Multi oameni bolnavi pe lumea asta. Chinezii sunt unii dintre cei mai cretini. Mananca penisuri de tot felul de animale, au o obsesie d-asta pentru virilitate si potenta. Niste pitici complexati, are dreptate SLY. Mi se pare ca mai e un mit d-asta conform caruia au inceput sa manance si placenta umana. Quote
Guest Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Manca si fetusi umani. Erau si ceva poze la un moment dat pe rotten.com Quote
Calin Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Credeam ca-i abureala asta cu creerele de maimuta, mai auzisem undeva dar eram sigur ca era la misto. Blue, Chernobilu a fost destul de aproape.. Quote
verssatu Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 mă ce aveţi de vorbiţi despre aşa oripiloşenii? Quote
Guest Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 De la piperu' mozaic a lu' ciupa. Quote
umbrella Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Cred ca cel mai scarbos lucru pe care l-am mancat a fost o caracatita. la mine a fost mai mult am mancat un vierme din tequila si am tras cu dintii de o cobra, din bautura aia de rahat cu gust de pamant viermele a fost mai ok evident ca in ambele cazuri aveam cashcheta rupta Quote
Recommended Posts