Bogdan Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Ronnie mai are si costumul ala elastic care sa-l ajute si fase elastice la genunchi. 1 Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 sa va dea nezeu ce doriti sa ajungeti ca ala. pupi Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 n ai cum sa ajungi ca ala niciodata orice ai face unul cu geneticul lui coleman se naste la 100 de ani. Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 mama, mama, mama, deci cum se indoaie bara vere ... vorba ceea, if it ain't bendin you're just pretending bine, sau e bara curbata sper. Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 e bara de otel special lol.pune 400 de kile la tine la sala sa vezi cum se indoaie Quote
Bogdan Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 n ai cum sa ajungi ca ala niciodata orice ai face unul cu geneticul lui coleman se naste la 100 de ani. Nu cred ca e chiar asa. Daca bagi niste sute de mii de dolari in steroizi si ai o ambitie de fier si un know how la dispozitie cum a avut el din partea lui Dorian, eu zic ca se poate. Ma rog, sa ai totusi o genetica buna, nu sa fii anti sport. La nivelul ala nu se poate ajunge fara roids la greu. 1 Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 e bara de otel special lol.pune 400 de kile la tine la sala sa vezi cum se indoaie si o ridica pulea spataru' sau cine ? Quote
Flappy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 nu-s mai smecheri strongman-ii? gen ala din game of thrones. hafthor sau cum i-o zice. fara gugal de data asta Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Nu cred ca e chiar asa. Daca bagi niste sute de mii de dolari in steroizi si ai o ambitie de fier si un know how la dispozitie cum a avut el din partea lui Dorian, eu zic ca se poate. Ma rog, sa ai totusi o genetica buna, nu sa fii anti sport. La nivelul ala nu se poate ajunge fara roids la greu. corect,dar sunt enorm de multi culturisti care poate au bagat mai multi steroizi sau hormoni in ei si nu vor ajunge niciodata nici macar in primii 10 multi au crapat de altfel fortandu si limitele organismului de asta geneticul e cel mai important,fara el poti ajunge mare,bun,dar nu campion Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 plm, oricum nush despre ce vorbim, ca nimeni de aici nu face performanta in sportul asta, nush cum am ajuns la discutia asta, cred ca totul a inceput de la bataturile mele )))))))))) asteptam inputul lui blue, care se stie se stieeee ! baga masa in ultima vreme Quote
Bogdan Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) nu-s mai smecheri strongman-ii?Urmaresc obiective diferite. La culturism e vorba doar de estetic. La rugby sau aia care merg la concursurile alea gen strongest man e vorba de forta pura. La fel si la powerlifteri. Pe de alta parte, clipurile astea cu Ronnie sunt mai mult de show off. Iti dai seama ca nu se antrena ala zilnic cu greutatile alea. Plus ca intre timp au mai avansat steroizii. Acum nu mai e deloc nevoie sa faci cu greutati foarte mari. Si nici nu-ti mai faci transplant de ficat ca el. @Sly: Ai dreptate. Normal ca geneticul conteaza. Daca nu ai o structura buna, nimic nu te face campion. Dar eu cred ca astia au in primul rand o ambitie enorma. Edited April 3, 2015 by Bogdan 1 Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 am gasit haldanii cu care am prins o data sala Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 dupa mine cel mai bun culturist aparut in ultimii 20 de ani e de departe kai greene e ceva fantastic,incomparabil cu nimic din ce am vazut pana acum.masa,proportii,fibrare,simetrie https://www.youtube.com/watch?v=QKvSw_8vGxQ Quote
F&F Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Și Similea e simetric. Rotund, din orice unghi îl privești. Cel puțin așa se zice... Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 dupa mine cel mai bun culturist aparut in ultimii 20 de ani e de departe kai greene e ceva fantastic,incomparabil cu nimic din ce am vazut pana acum.masa,proportii,fibrare,simetrie https://www.youtube.com/watch?v=QKvSw_8vGxQ bai, dar nu mai are putzica deloc asa se vede din filmare Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Are muschii dezvoltati foarte mult pe langa. e diferenta prea mare. 1 Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 lol pai o poate avea ,la cat sunt butucii aia de picioare si fesierii Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 bai, astia nu au cum sa se faca asa, natural, fara steroizi, ori astia au side effects Quote
F&F Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Are muschii dezvoltati foarte mult pe langa. e diferenta prea mare.Mai spune-ne de curea, te rugăm. 1 Quote
Bogdan Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) bai, astia nu au cum sa se faca asa, natural, fara steroizi, ori astia au side effectsSper ca nu crezi in prostia aia ca de la steroizi le cad coaiele sau alte tampenii. Edited April 3, 2015 by Bogdan 1 Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 ce steroizi ma,aia sunt pistol cu apa.folosesc hormon de crestere si insulina,pe langa steroizi de la hormonul de crestere apar abdomenele alea umflate,in forma de burta,cum avea ronnie,dorian yates si multi altii in ultima vreme ii depuncteaza masiv pentru abdomenul ala,dar si la olympia totul e politica,kai green a fost mult peste campionul en titre care si a pastrat titlul Quote
jeleu Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Sincer nu prea imi plac culturistii astia mari de "show" plus ca au foarte mult "suc de portocale" pe vena. N-am nimic cu ei dar chiar nu sunt genu ala. In schimb crossfitteri de top sunt barbati si sportivi adevarati. Cel mai bun exemplu Rich Froning campion 4 ani la rand la jocurile Crossfit 2011-2014 si declarat "Fittest Man on Earth" 4 ani la rand. Pai un culturist nu stiu daca rezista 15 minute de antrenament la intensitatea cu, care le face asta. https://www.youtube.com/watch?v=zF6YOekxnNs https://www.youtube.com/watch?v=-7TjBQ0CNTg Pai asta e un corp ideal: Quote
adi v Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Mie-mi place de asta Frank Medrano - TRAIN INSANE Calisthenics Workout!!!: https://youtu.be/mvJHw64fxgQ Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 comparam mere cu prune.fiecare tip de antrenament are principii si urmareste un scop cel mai frumos fizic care ar trebui luat de model dupa mine este frank zane,anii 70 1 Quote
Recommended Posts