Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 daca gusti nu-ti mai revii, iti zic sigur, e din aia mov asa, cu crusta de piper, putin dulceaga, incredibil de buna, probabil nu se vindea bine sau nu stiu de ce nu se mai gaseste. as putea sa il intreb pe gheorge ala, ichim rezidens, cu sacoul de la mini blue. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 pole lucreaza la lidl te-a prins mai "nou" pe aici si te-a si pacalit aleaq nu se prea vand, loool Lasa lasa ca dupa ce savurez pastrama, iti trimit un poza cu un om satisfacut. Na, sa iti fac in ciuda ca tu nu stii cum e pastrama . Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) daca gusti nu-ti mai revii, iti zic sigur, e din aia mov asa, cu crusta de piper, putin dulceaga, incredibil de buna, probabil nu se vindea bine sau nu stiu de ce nu se mai gaseste. as putea sa il intreb pe gheorge ala, ichim rezidens, cu sacoul de la mini blue. Cu sacoul lui MJ . Bogdane - cum s-au digerat legumele si puiul la steamer? Edited March 31, 2015 by jeezy 1 Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 exact asa arata taiata, doar ca mai patratoasa. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 exact asa arata taiata, doar ca mai patratoasa. Ca vorbeam de pastrama, au la Billa, pastrama de vita, foarte buna (cel putin mie imi place). Gata feliata, ambalaj complet transparent. Am mancat de vreo 2 ori. Pana am uitat de existenta ei . Quote
Scufi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 lol. astia vorbesc de pastrame, slanuri si altele si-l intreaba pe ciupa de legume la aburitor. Quote
Bogdan Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) Bogdane - cum s-au digerat legumele si puiul la steamer? Eu n-am probleme d-astea. Diger orice. Mi-am obisnuit stomacul cu toate nenorocirile. Fast food in toate variantele posibile. Diseara o sa-mi fac un orez cu sos de soia si niste ardei iute si o sa bag iar niste pui, de data asta la grill. Ieri am luat un sos de soia Kikkoman. E destul de bun. Edited March 31, 2015 by Bogdan 1 Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Bogdan e cel mai castigat, ca a mancat, noi doar visam. N-auzi ca e precum giuvaerul Nilului pastrama aia de la Lidl? orez cu sos de soia si niste ardei iute si o sa bag iar niste pui, de data asta la grill. Nu se vede, dar salivez. Suna bine . Quote
Bogdan Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Cel mai nasol e ca am in frigider si niste cefe si niste pastrama de oaie de la gratarul de duminica. E foarte greu sa ma abtin. 1 Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Cel mai nasol e ca am in frigider si niste cefe si niste pastrama de oaie de la gratarul de duminica. E foarte greu sa ma abtin. Poleeeeeeeee - auzi ca are niste pastrama care ii face cu ochiul si o lasa la invechit . Stiu cum e cand tentatia iti face cu ochiul. Cel mai nasol e daca te pui pe la 1-2am la masa si mananci pana te saturi . Daca nu e carne cu multa grasime, poti manca linistit in timpul zilei. E carne mai grea, si cea de porc si cea de oaie, dureaza mai mult pana se digera. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) Acum sunt la Lidl. Au ceva muschi crud uscat insa e doar condimentat, nici vorba de crusta. Si nu imi pare destul de uscat. Edited March 31, 2015 by jeezy Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 scrie pastrama de porc pe ambalaj ? nu cred ca e ala, asta e inchisa la culoare tare, spre mov ca in poza aia... sa vezi ca nu mai aduc deloc. fa o poza ? Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Nu scrie pastrama, muschi de porc crud uscat scrie. Daca vrei ii fac o poza dar e si deschisa la culoare . Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 ah, nu e, cacat ala, stiu de care zici mersi bro' oricum, apreciez ca n-ai uitat inseamna ca nu se mai aduce deloc... Quote
Scufi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) ah, nu e, domn ala, stiu de care zici mersi bro' oricum, apreciez ca n-ai uitat inseamna ca nu se mai aduce deloc... vrei sa scrie emilian un text de jale? eventual mutati-l in tailanda http://www.msn.com/en-us/news/world/thai-man-jailed-for-25-years-over-royal-insult-posts-on-facebook/ar-AAafDjm Edited March 31, 2015 by Scufi Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 bai nene, tot ce imi place, la um mom dat dispare de pe piata.. cand eram mai mic, era un suc de la dorna, de mere, acidulat, la sticla de plastic, bai imi placea la nebunie, l-au scos de pe piata repede, am descoperit un babic super bun undeva, s-a inchis magazinul dupa cateva luni si mi-a luat un an sa gasesc distribuitorul din buzau si acum imi livreaza acasa (ma rog, aici sa zicem ca m-am scos), era pastrama asta buna la lidl, nu mai aduc si mai am exemple. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Probabil nu mai aduc. As fi gustat-o si eu . Quote
Scufi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 bai nene, tot ce imi place, la um mom dat dispare nu-ti fie teama. mas e inca pe aici. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 asta pentru ca sunt un zeu generos. Asta a fost buna. Quote
F&F Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Dar nu la fel de bună ca o pastramă de porc. Quote
Bogdan Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) bai nene, tot ce imi place, la um mom dat dispare de pe piata.. cand eram mai mic, era un suc de la dorna, de mere, acidulat, la sticla de plastic, bai imi placea la nebunie, l-au scos de pe piata repede, am descoperit un babic super bun undeva, s-a inchis magazinul dupa cateva luni si mi-a luat un an sa gasesc distribuitorul din buzau si acum imi livreaza acasa (ma rog, aici sa zicem ca m-am scos), era pastrama asta buna la lidl, nu mai aduc si mai am exemple. Pai multe chestii misto dispar asa. Mie imi placea iaurtul ala la sticla, cel comunist. Evident ca nu mai gasesti asa ceva. Mai e Brifcor care acum e facut de Giusto. Evident ca nu-l gasesti peste tot. Imi mai place o pasta de ardei iute numita Eros Pista. Normal ca se gaseste doar in cateva locuri, de exemplu Billa. Iar eu n-am Billa in zona. Edited March 31, 2015 by Bogdan Quote
Flappy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 m-ar durea pe mine undeva de lidl, avand curte. imediat as proiecta afumatoarea. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) m-ar durea pe mine undeva de lidl, avand curte. imediat as proiecta afumatoarea. Si ce astepti? Pole se aboneaza ca deja a gustat din fructul interzis, iti face reclama buna, iau si altii, vine ANAF-ul peste tine ca nu dai bon la pastrama. Apoi faci ca americanii cu moonshine-ul. Nu suna bine? Edited March 31, 2015 by jeezy Quote
Recommended Posts