F&F Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 (edited) Nu în cj. Cât de curând va urma o sică și un dracon. Edited March 30, 2015 by Rareș Quote
SLY Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Ala e arhanghelul mihail. io am deja 2 draco rarese i am facut in cluj la bizzart,acu ceva ani saptamana viitoare ma duc iar pentru programare Quote
Scufi Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 mistretu si-o poate tatua pe oana roman in marime naturala. Quote
F&F Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 Da, omorând dragonul o salvează pe prințesa / regina Alexandra. Quote
Bogdan Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 http://uli.ro/?p=6333 Nu stiam ca au facut rebranding-ul asta. Tare idee! Quote
Bogdan Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 verssatu parca avea un tatuaj smecher. Quote
SLY Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 nu stiu ce sfant e la ortodocsi si nici nu ma intereseaza.e tema arhanghelului mihail in lupta cu fiara uite aici rarese Quote
umbrella Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 mult ati scris bai nene am ars ceva calorii pana am citit tot Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) Si eu am ars cateva pe drum spre servici, pe jos, 30min mers mai alert si urcat un deal. 72.2kg arata cantarul de dimineata. Pe de alta parte, off topic, ma freaca o durere de cap de ieri de la amiaza, nu am scapat de ea nici peste noapte. Sfaturi? Cafea am in fata insa nu imi pun sperante ca scap de durere. Edited March 31, 2015 by jeezy Quote
SLY Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 asta numai un medic sau niste analize îți pot spune Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) Suspectez niste muschi intinsi, la gat, am mai avut probleme acum 2 ani si bineinteles ca ieri am "manevrat" niste paleti de lemn de unul singur (adica mi-am tras o masa hipstereasca). Fix aceeasi durere sacaitoare. Analizele mi-au iesit ok anul trecut, trecut cu brio la colesterol si ceva analiza de rinichi (nu mai retin cum ii zice). In rest toate ok. Dar cred ca ar fi bine sa mi le refac in curand. Edited March 31, 2015 by jeezy Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 plm, ia si tu niste pastile de cap de la farmacie. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 (edited) plm, ia si tu niste pastile de cap de la farmacie. Evit sa iau, daca nu e o durere dinaia de vezi negru in fata ochilor. Pana una alta, am bagat o cafea dubla dupa una simpla, storc un ceai verde... poate trece. M-as duce acasa la un somn, da trebuie sa stau la birou . Edited March 31, 2015 by jeezy Quote
umbrella Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 chiar un ceai verde sa-mi fac si eu Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 off topic, ma freaca o durere de cap de ieri de la amiaza, nu am scapat de ea nici peste noapte. Sfaturi? Cafea am in fata insa nu imi pun sperante ca scap de durere. Am scapat de ea pe la amiaza, cred ca nu am dormit destul. Dupa ce am baut cafeaua aia dubla + 1 halba de ceai verde (650ml) mi-a dat un sarut si m-a lasat . De-ale mancarii : dupa lichidele de mai sus, am bagat un mar (era cam cat 2), dupa vreo 2 ore, 2 banane si de vreo juma' de ora niste curmale deshidratate (pana era sa imi rup o masea cu una si m-am oprit). Diseara neaparat o sa ma ospatez cu niste alune in coaja, cum sunt cele de mai jos. Poate trec prin Lidl, ca prea multe nu mai am pe acasa. Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 ah, bre Jeezy, daca ajungi in LIDL, uite-te te rog la mezeluri, acolo la alea ambalate, si zi-mi daca mai au Pastrama de porc, era mai demult una buna tare, din aia crud-uscata, ambalata in plastic transparent vidat si nu am mai gasit la magazinele din zona mea. Numai la LIDL au. pliz nu uita si da-mi de stire Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 ah, bre Jeezy, daca ajungi in LIDL, uite-te te rog la mezeluri, acolo la alea ambalate, si zi-mi daca mai au Pastrama de porc, era mai demult una buna tare, din aia crud-uscata, ambalata in plastic transparent si nu am mai gasit la magazinele din zona mea. Numai la LIDL au. pliz nu uita si da-mi de strie Ma uit, pe cuvant de cercetas. Vreo poza gasesti pe net cu ambalajul? Ajuta retina mai mult sa localizeze pastrama . Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Mersi am cautat dar nu am gasit pe net.. e super buna, dar nu am mai gasit de mult la ei. trebuie sa fie ceva de genul: Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 De la a 2-a poza imi faci doar pofta, numa' prima ma ajuta . Am intrebat de poza cu ambalajul, ca astia au sortimentul ala Deluxe, care e numai din cand in cand. Dar daca arata ca asta, o gasesc usor. Dau un semn pe seara, dupa 7. Quote
Pole Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 daca au, sa iti iei ca e geniala, pachetelele sunt micute, gen 200 de grame si patratoase, destul de subtiri. Nu din aia feliata, baucata intreaga. Quote
jeezy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 daca au, sa iti iei ca e geniala, pachetelele sunt micute, gen 200 de grame si patratoase, destul de subtiri. Nu din aia feliata, baucata intreaga. Acuma daca o lauzi atata, e musai sa iau, macar sa iti fac in ciuda . O sa o incerc daca au, m-ai facut curios . Quote
umbrella Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 pole lucreaza la lidl te-a prins mai "nou" pe aici si te-a si pacalit aleaq nu se prea vand, loool Quote
Recommended Posts