Jump to content

jeleu

Members
 • Content Count

  1641
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

245 Excellent

About jeleu

 • Rank
  ________

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Masina mea
  Raba
 1. jeleu

  Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

  "Decat" 7k GBP. Ala de 75", vad ca este si mai mare, 85". Naiba stie cat e. https://www.samsung.com/uk/tvs/qledtv-q900r/QE75Q900RATXXU/
 2. Pareri ? https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=265146796 Mie mi se pare misto, combinatie de culoare, interior, echipare si un pret corect.
 3. jeleu

  OLX

  In Romania nici macar culorile nu sunt alese cum trebuie. Cand vezi multitudinea aia de culori intr-o incapere, cate 3-4-5 cacalau una peste alta, tot felu de linii si imprimari, forme care mai de care, e normal sa-ti dea cu borax. Ca nu ai posibilitatea sa-ti faci nu stiu ce avioane, absolut normal, dar fa ma o culoare normala, sa nu fie tipatoare, puna o mobila decenta si ieftina dar care sa nu sara in evidenta ca si un kitsch. Pe mine asta ma scoate din sarite si imi da cu voma, culoarile alea tipatoare-tiganesti, care sar in evidenta, multitudinea de forme si finisaje, una mai "sofisticata" ca alta, care te fac sa te simti ca la un spital de nebuni, iti da o senzatie de retard, efectiv ti se face ceata in creier. Cand vezi ca, casele dintr-o localitate sunt colorate ca si un pom de Craciun cu tot felu de luminite si culori, care mai de care mai, cum naiba sa-ti placa ? Apoi cand treci printr-o localitate dintr-o tara mai dezvoltata si vezi ca se respecta o arhitectura si in primul rand un pic de bun-simt, normal ca ti se pare borax ce vezi pe la noi. Oarecum e de inteles si cacaturile astea de la noi, avand in vedere istoria, acum e competitie intre conationali, fiecare vrea sa arate ca poate mai mult decat vecinu. PS: parerea unei sarakii.
 4. Misto. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264198995
 5. jeleu

  F10

  Da, mai corect asa.
 6. jeleu

  F10

  Aproape 1 an de cand o am, un pic peste 17k km facuti, fara probleme. Doua revizii si placutele spate. Am prins ieri liber pe Piatra Craiului si am fortat-o un pic pe curbele alea, foarte bine sta salupa cu Dynamic Drive, ruliu sasiului e insesizabil.
 7. Farurile cu LED e optiune, destul de costisitoare.
 8. Nu e mare diferenta, mici detalii la interior si exterior, LCI-ul are NBT in loc de CIC pe non-LCI. Pe LCI se poate pune din fabrica cluster-ul digital, faruri LED dar sunt optiuni. LCI non-LCI
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.