ZyZ Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 31 minutes ago, Simi ON said: Ma speriasem. Poti detalia chestia aia cu 'HR'? Ce e ala, ca n-am mai auzit de teoria asta, pana acum heart rate = puls; pulsul maxim se poate calcula empiric scazand din 220 varsta. Dar e foarte aproximativa formula asta. La mine maximul e ~198bpm, desi sunt departe de 22 de ani. Sunt persoane care pot face efort cu puls redus, altele care se screm precum un 2.0 TDI la ITP, ca mine. Quote
Bogdan Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 heart rate E bine sa tii pulsul cat mai jos. Nu e bine sa fortezi aiurea. Quote
Scufi Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 e defapt ihearto dar nu stiti voi Quote
SLY Posted July 27, 2020 Report Posted July 27, 2020 Ce plm sa zic?n am auzit de faraoanca aia da pare total imbecila Ce zice omul pare de bun simt,n am apucat sa vad tot Quote
Recommended Posts