Jump to content

Recommended Posts

Posted

Si totusi sa ne uitam la ei cu o privire blanda...iertatoare...plina de dragoste...

totusi undeva, pe acolo, s-o ascunde si un suflet

Posted

Ma, deci am concluzionat, după o oPservare atenta a fenomenului: de fiecare data după sala cântarul mi-arata cu mai bine de un kil mai puțin. Deși beau un litru de apa cat fug pe banda aia.

Suntem făcuți din apa :D

Sly, pulsu e normal să-mi stea pe la 150 cat alerg ușurel banda aia?

Revin, ca acu plec la fotbal. Is lucs.

Posted (edited)

Ie-pu-ra-su-le

E ok inseamna. Dar totusi, daca tot n-ai mai mers la doctor de 15 ani sau 25 cat spuneai, mai bine iti faci niste analize. Asa ca sa fii on the safe side. Adica pe partea cu seifu'.

La forma ta fizica, eu as face altfel. Mers pe banda cu inclinatie. 

Adica, plm, banda cam forteaza articulatiile. Cum tu esti sefu' la sport si miscare si ai si niste kg in plus, mai bine mergi cu viteza mai mica decat sa alergi, insa cu inclinatie cat mai mare. E foarte obositor si foarte eficient.

Eu asa faceam si era foarte greu. Insa ar trebui sa ai si tu un program. Tu sigur faci dupa ureche. Tambalul nu suna ca vioara.

Edited by Bogdan
  • Upvote 1
Posted

Amândoi aveți dreptate.

Ma dor oasele, corect. O sa fac cum zice mister C

Cat despre fumat...30% mai puțin. Gen. In zilele fara pescuit

Mersi

Posted

s-a stabilit stiintific ca in momentul in care citim articole pe net despre diete si cure de slabire, corpul uman elibereaza un hormon tiroidian care accelereaza cu pana la de 20 de ori ritmul metabolic in repaos, ceea ce in timp foarte scurt duce la o slabire mai rapida, individul avand rezultate ca dupa un antrenament de 4 ore.

• Upvote 3
Posted

arata la fel ca si inainte, doar ca acum nu mai e vaca. Probabil ne-am obisnuit noi cu ea domuz si acu` pare ciudata slaba. E ca si cum l-ati vedea pe pole romantic, same shit. 

Posted (edited)

Sunt oarecum in grafic, eram chiar bine daca nu bagam tone de fructe in mine zilnic.

Asta e de vara trecuta, insa acum sunt in acelasi stadiu sa zic, nu am vreo poza recenta.

post-534-0-37195700-1439982183_thumb.jpg

Edited by rain