Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 ce plm e vanga aia razbelita acolo? Fasolea e buna fara carne. Fie facuta pasta cu usturoaie si ceapa calita, fie facuta cu putin sos, nu sa balteasca. Supa de linte e miezul din pizdoc. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Fasole cu ciolan. Fa abstractie de cum arata, gustul e minunea. Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 arata ca o cloaca, chestia din mijloc. Ciolanul e chestia aia de carne moale cand se face la fasole? nu-mi place, e un fel de labie de fara, moale si se intinde. ciolanul e bun uscat, dupa afumare si conservare Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 vinete mananc in orice formula sunt mort dupa vinete,si cand ma duc la chinezi imi iau pe baza de vinete Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Ciolanul e chestia aia de carne moale cand se face la fasole? nu-mi place, e un fel de labie de ..., moale si se intinde. Da da, aia e. Da, e un soi de pasarica, ti se topeste in gura. Mirific. Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 ciolanu' e moartea mea, mai ales sub forma de fasole cu ciolan, cum e in poza aia, simti cum ti se ingusteaza arterele la fiecare lingura, dar e bun in draci. Alergi 15 km apoi ca sa arzi caloriile alea, dar aia e. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) ciolanu' e moartea mea, mai ales sub forma de fasole cu ciolan, cum e in poza aia, simti cum ti se ingusteaza arterele la fiecare lingura, dar e bun in draci. Alergi 15 km apoi ca sa arzi caloriile alea, dar aia e. Acum daca aveam in fata, nu mai conta ce am mancat azi, de ce, ca ma ia cu gretica dupa, nimic. Savurat bine si apoi reparat daca e cazul. gen: Edited April 3, 2015 by jeezy 1 Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 ciolanu' e moartea mea, mai ales sub forma de fasole cu ciolan, cum e in poza aia, simti cum ti se ingusteaza arterele la fiecare lingura, dar e bun in draci. Alergi 15 km apoi ca sa arzi caloriile alea, dar aia e. e gras ciolanul? n-ar trebui. fasolea nu atarna greu. exista carciuma sa aiba ce ziceti voi acolo? dar sa fie gustos? fara mizeria de la mama. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) e gras ciolanul? n-ar trebui. fasolea nu atarna greu. Teoretic, trebuie sa fie intre ca sa fie bun. Sa aibe si ceva grasime, insa nu prea multa. Si sa fie afumat, neaparat. Eu inca nu am gasit carciuma care sa il faca asa, cu interes, pentru gurmanzi. Odata pe an fac eu , acasa, imi pierd o zi intreaga, dar mananc vreo 3. Edited April 3, 2015 by jeezy Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 eu am mnacat asa ceva, extraordinar, se topea in gura la Cheile Gradistei, la munte... in bucuresti nu stiu, si nici cine sa imi gateasca nu am, ca-s burlac. Poate mama doar cand mai vine pe la mine. eu nu stiu sa imi fac, ma enervez, fac haos si iese un cacat sigur. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 cica mergem la cluj. Va anunt din timp cand ma apuc de el. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 eu nu stiu sa imi fac, ma enervez, fac haos si iese un cacat sigur. Trebuie gasit un ciolan bun. La CJ, este Carmangeria Moldovan, mai bine mercantizata in ultimul an si laudata ca face mancare buna, au un soi de mini restaurant, iti taie halca de carne cum si cata vrei. Pana sorbi o zama buna, e gata. Nu stiu daca fac si ciolan, dar ma interesez. Revenit, dupa ciolanul bun, cel mai mare frecus e cu fasolea. Ca trebuie inmuiata, fiarta in minim 3 ape ca altfel dai gaze ca la Fukushima. Dupa alea 3 ape, o arunci peste apa unde a fiert ciolanul, cu o ceapa, poate si niste morcovi si aia e. Cand se ingroasa aratarea, ciolanul fiert, fasolea fiarta - e gata Quote
Calin Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Cel mai bine se face la ceaun, are alt gust Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Cel mai bine se face la ceaun, are alt gust Sunt de acord, dar n-am ceaun. Ma descurc la aragaz . Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 acum ce facem, imi faci pofta si de ciolan ? ca ma descurc eu sa imi comand de undeva si peste cateva ore iar ma plang ca mor aici. Quote
Calin Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Tu pe ce lume traiesti bre? De nu stii de ceaun Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) ceaunul ce e? un vas mai mare? Mai mare, din fonta, pentru mancare multa in general. acum ce facem, imi faci pofta si de ciolan ? ca ma descurc eu sa imi comand de undeva si peste cateva ore iar ma plang ca mor aici. Lasa ca gasesc altceva sa mai incerci . Postez tot aici. Remember? De-ai stii ce pofta imi e si mie... Varza calita/scazuta cu ciolan afumat, stiu in schimb unde se mananca bine in CJ. E mirifica, la fel si ciolanul. vine si mas. mi-a dat pm. Parca l-ai blocat Pole deja cauta ciolanul cu fasole Edited April 3, 2015 by jeezy Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Scufi e matze fine, nu stie de tuci sau ceaun, el e pe baza de Rosenthal sau Bohemia Quote
Flappy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Bre, eu nu m-am inscris pe forum ca sa nu mai vorbeasca Mas cu mine. Incerc si aici, poate poate. Quote
Recommended Posts