Flappy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 te si vedeam in pijama (vorba vine), hopa sus in masina si la primul non-stop. e-n stare, n-ai grija. Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 frate, mi-e rau ma jur... deci eu care nu mananc dulciuri deloc, dar deloc deloc deloc, am bagat acum in mine atata zahar incat cred ca am glicemia unui diabetic inainte de coma, simt ca lesin. Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Dilueaza niste otet cu apa. Poate sa fie si balsamic. Il inghiti si gata. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 E de la zahar. N-ai in apropiere vreo simigerie? Cu 2 covrigi iti revii. Sau un ceai de menta mai bine, asta e universal pentru digestie. Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 culmea, daca ragai, tot Listerine imi vine inapoi (azi dimineata eram chiaun si ma gandeam numa la nutella, asa ca dupa ce m-am spalat pe dinti, fara sa imi dau seama, in loc sa fac gargara cu apa de gura, am dat-o shot peste cap, obisnuinta betivului probabil) Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) culmea, daca ragai, tot Listerine imi vine inapoi (azi dimineata eram chiaun si ma gandeam numa la nutella, asa ca dupa ce m-am spalat pe dinti, fara sa imi dau seama, in loc sa fac gargara cu apa de gura, am dat-o shot peste cap, obisnuinta betivului probabil)Am vazut pe facebook ca iti place Listerine pe stomacul gol . Deci otet sau ceai de menta. Choose one! Edited April 3, 2015 by jeezy Quote
SLY Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 nu suport dulciurile si ciocolata mănânc din aia 80%,amaruie Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 jeezy, ne avem pe facebok la friends ? who iz you bro' ? Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) Nu ne avem . I am stalker . Glumesc. De pe facebook-ul iBMW am ajuns la tine pe profil . L-am vazut si pe umbrella dar nu l-am gasit pe MAS . Edited April 3, 2015 by jeezy Quote
Flappy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 L-am vazut si pe umbrella dar nu l-am gasit pe MAS . te gaseste el, stai linistit. Quote
Bogdan Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Probabil ai avut glicemia foarte scazuta, d-aia ai avut pofta aia de dulce. Nu e doar de la reclame. Pofta de dulce e in legatura directa cu nivelul glicemiei. Quote
Scufi Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Adica ii era foame, dar el nu era constient. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 te gaseste el, stai linistit.L-am gasit, pole e de ajutor Voiam sa vad daca are moristi pe profil . Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 hai ca mi-am revenit, am baut otet. nu mai fac niciodata asa ceva, gata, mi-a ajuns pentru 10 ani. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 hai ca mi-am revenit, am baut otet. nu mai fac niciodata asa ceva, gata, mi-a ajuns pentru 10 ani. Lasa ca gasesc altceva sa mai incerci . Postez tot aici. Quote
verssatu Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Rookie...îmi plac prăjiturile mai ceva ca lui oana roman Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 gata coaie, mi-am revenit complet, dar nu imi mai trebuie, am bagat o salata cu multe verdeturi, foarte acra si foarte sarata, alaturi de niste peste, era fix ce trebuia sa imi reglez internele. Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) Diseara care e meniul? Alti Oreo? De data asta cu niste lapte de ovaz? Care calcati prin CJ, va recomand Panemar. Un alt mod gustos de a iti fi gretica http://www.panemar.ro/patiserie-panemar.html . Edited April 3, 2015 by jeezy Quote
Pole Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 seara nu rad mare lucru, rosii cu branza eventual si nu mai tarziu de 7. Bag tare la micul dejun eu, la pranz soft, o carne cu salata sau legume la grill, iar seara ultra soft. imi plac foarte mult si imi fac acasa, vinete si dovleci la grill/teflon, cu putin usturoi Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 iar seara ultra soft. Asa fac si eu, poate chiar deloc. Depinde ce invart cand ajung acasa. De obicei daca am cate ceva de lucru (ma refer la munca fizica), mai gust cate ceva sa ajut cantarul sa nu coboare prea jos. Altfel nimic. imi plac foarte mult si imi fac acasa, vinete si dovleci la grill/teflon, cu putin usturoi Quote
jeezy Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 (edited) Bine...merg sa mananc o conserva de porumb... e singura la indemana. O sa ma gandesc la postul lui Scufi. Edited April 3, 2015 by jeezy Quote
Recommended Posts