Jump to content

Recommended Posts

Posted

frate, mi-e rau ma jur... deci eu care nu mananc dulciuri deloc, dar deloc deloc deloc, am bagat acum in mine atata zahar incat cred ca am glicemia unui diabetic inainte de coma, simt ca lesin.

Posted

culmea, daca ragai, tot Listerine imi vine inapoi (azi dimineata eram chiaun si ma gandeam numa la nutella, asa ca dupa ce m-am spalat pe dinti, fara sa imi dau seama, in loc sa fac gargara cu apa de gura, am dat-o shot peste cap, obisnuinta betivului probabil)

Posted (edited)

culmea, daca ragai, tot Listerine imi vine inapoi (azi dimineata eram chiaun si ma gandeam numa la nutella, asa ca dupa ce m-am spalat pe dinti, fara sa imi dau seama, in loc sa fac gargara cu apa de gura, am dat-o shot peste cap, obisnuinta betivului probabil)

Am vazut pe facebook ca iti place Listerine pe stomacul gol :lol: .

Deci otet sau ceai de menta. Choose one!

Edited by jeezy
Posted (edited)

Nu ne avem :). I am stalker :lol: . Glumesc. De pe facebook-ul iBMW am ajuns la tine pe profil :D .

L-am vazut si pe umbrella dar nu l-am gasit pe MAS :lol: .

Edited by jeezy
Posted

hai ca mi-am revenit, am baut otet.

nu mai fac niciodata asa ceva, gata, mi-a ajuns pentru 10 ani.

Lasa ca gasesc altceva sa mai incerci :lol: . Postez tot aici.

Posted

gata coaie, mi-am revenit complet, dar nu imi mai trebuie, am bagat o salata cu multe verdeturi, foarte acra si foarte sarata, alaturi de niste peste, era fix ce trebuia sa imi reglez internele.

Posted

seara nu rad mare lucru, rosii cu branza eventual si nu mai tarziu de 7. Bag tare la micul dejun eu, la pranz soft, o carne cu salata sau legume la grill, iar seara ultra soft.

imi plac foarte mult si imi fac acasa, vinete si dovleci la grill/teflon, cu putin usturoi :)

Posted

iar seara ultra soft.

Asa fac si eu, poate chiar deloc. Depinde ce invart cand ajung acasa. De obicei daca am cate ceva de lucru (ma refer la munca fizica), mai gust cate ceva sa ajut cantarul sa nu coboare prea jos.

Altfel nimic.

imi plac foarte mult si imi fac acasa, vinete si dovleci la grill/teflon, cu putin usturoi :)

:thumbup: