Jump to content

Recommended Posts

Posted

Scufi, deci fii antena, acum imi pun la fiert apa si fac un ceai din asta nuclear, il las pana maine la infuzat si sa vedem cum sta treaba :D cred ca face cat 10 shot-uri de espresso minim, vedem maine.

Posted (edited)

Vezi ca depinde de frunza, ca e ca la drog. Si la cantitate. La ~750ml apa, pun 4 plicuri deobicei. 

Exact, e chiar bun gunpowder ala. Mai am si niste plicuri de la ei. Daca-l combini si cu Earl Grey de la twinings, e moarte sigura. 

Ps. nu desfa de tot staniolul ala protector, ci trage usor si rupe exact acolo unde incepe, sa nu-si piarda din aroma. 

Si inainte sa bei, stoarce niste lamaie.

Edited by Scufi
Posted

da, e foarte fain asta, sunt rulate frunzele alea, zici ca-s canabis, dar se umfla apoi in apa. O sa pun 4 lingurite rase cam la 600 de apa, n-am masurat exact si las pana maine.

revin cu impresii.

edit: gata, otrava e pregatita :D

Posted

da, e foarte fain asta, sunt rulate frunzele alea, zici ca-s canabis, dar se umfla apoi in apa. O sa pun 4 lingurite rase cam la 600 de apa, n-am masurat exact si las pana maine.

revin cu impresii.

edit: gata, otrava e pregatita :D

Scufi, am gustat o gura, mi s-au dat ochii peste cap de 4 ori si cred ca a cedat un anevrism, adica e foarte bun, l-am pus la fidge ca sa il beau dupa amiaza iced tea, inainte de sala.

Posted

E misto, mai ales daca-ti place gustul.

Niciodata nu l-am baut cu zahar sau miere. Cand e rece e mai bun, adica mai baubil daca nu-ti place gustul.

Cald e bun de baut mai slab. 

Posted

mie imi place gustul de ceai verde si mai am unul care imi place la gust de mor, ceai de ginko biloba, are gust de pamant asa, de natura, au la plafar daca n-ai baut.