Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pe gratar si facuta pe batz la flacara e cea mai buna. Cu ceapa verde, telemea si ridichi. Si rachie.

Cand o faci pe batz la flacara, la cateva secunde o scoti si lasi sa picure pe felia de paine, taiata mare si groasa cat capacul de la buda,

Posted

apropo, eu multa d-aia la gratar nu pot sa mananc.

imi place, da' parca nu-mi pica bine.

amestec cu friptura, mananc la paralel. e ok si asa.

Posted

la facutul jumarilor trebuie sa fii ultramegapizdos ca sa iasa ce trebuie. Trebuie carnea aleasa cu atentie pt jumari de mancat, practic trebuie sa fie ca un dobos. Un strat de carne, unul de slanina. Cei care fac doar din slanina fac doar pt. unsoare.

Cantitatea de lapte si momentul cand asta trebuie pusa alaturi de jumari cand se fac, inca e un mare secret.

• Upvote 1
Posted

N am servit până acum, insa pe alea cu brânză le ascund ca david copperfield, cu tot cu platou si față de masă.

:lol: Incearca-le, cred ca o sa le ascunzi ca Houdini cu tot cu bucatar.

Posted

toata noaptea n-am putut dormi de pofta, ca am vazut la tv numa' ducliuri and shit si aveam in cap doar dulceata, ciocolata si o pofta inexplicabila de Oreos, de ma invarteam in pat ca un nebun... asa incat, acum trag sa mor, pentru ca am fost imediat, dar imediat cum m-am trezit la mega, mi-am luat un borcan de dulceata mix de fructe,  cutie de finetti alb cu negru si un pachet de oreos, pe care aproape le-am terminat... deci efectiv mi-e rau, mor, nu mai pot.

11121754_844570105615018_885192883_n.jpg

Posted (edited)

toata noaptea n-am putut dormi de pofta, ca am vazut la tv numa' ducliuri and shit si aveam in cap doar dulceata, ciocolata si o pofta inexplicabila de Oreos, de ma invarteam in pat ca un nebun... asa incat, acum trag sa mor, pentru ca am fost imediat, dar imediat cum m-am trezit la mega, mi-am luat un borcan de dulceata mix de fructe,  cutie de finetti alb cu negru si un pachet de oreos, pe care aproape le-am terminat... deci efectiv mi-e rau, mor, nu mai pot.

Azi dimineata am dat iama in Oreo si eu. Jumatate din tava postata ieri si inca vreo 8 biscuiti pe langa. Ca am bagat si aseara 8 inainte de somn :lol: .

Un covrig sarat o sa te scape de gretica. Probabil e de la multimea de zahar continuta de cele 3.

La mine urmeaza o salata (salata verde, ridichi, rosii cherry, telemea) cu ton pe meniu.

Edited by jeezy
Posted (edited)

De la tine m a luat pofat de oreo !! Vai deci mi e rau

Bai da va zic, dulceata + finetti + oreo = dumnezeu

Tragi la gretica dar ai puterea sa recunosti ca se pupa bine Oreo cu diverse alte dulciuri :D .

Bine ca nu am postat aseara ca am mancat Oreo, ca te si vedeam in pijama (vorba vine), hopa sus in masina si la primul non-stop.

Edited by jeezy