Scufi Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 Propun infiintare topic pentru mas: Le Courmet 1 Quote
adi v Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 Propun infiintare topic pentru mas: Le Courmet Cu terminare(finalizare) sau fara? Quote
Flappy Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 eu mananc niste craci de gaina, cu mamaliga si mujdei, sunt oarecum dezamagit de mine. data trecuta am facut mujdeiul atat de bine, incat m-a luat plansul de doua ori. nu cred ca pup pe nimeni in noaptea asta Quote
jeezy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 (edited) Vita cu legume la gratar. Si niste piept de curcan si cotlet de porc, nu se vad in poza. Vita a fost mondiala, ca Nelson . Edited April 18, 2015 by jeezy Quote
Laur Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 (edited) Maine imi face si a mea ciorba de vacuta, iese genial, baga asta pastai si tot felul de legume, o nebunie. Mi-a placut cum o fac unii la o pensiune la munte si i-am zis ca vreau sa iasa la fel ) Azi a luat un pui si l-a bagat cu cartofi la punga magica, tot asa magnific, cred ca as putea sa traiesc numai cu mancarurile astea doua. Ah si inghetata cu visine, deocamdata e la frigi Edited April 18, 2015 by Laur Quote
rain Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Ce-as manca si eu o inghetata, cacam-as pe el de sixpack Quote
adi v Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Maine imi face si a mea ciorba de vacuta, iese genial, baga asta pastai si tot felul de legume, o nebunie. Mi-a placut cum o fac unii la o pensiune la munte si i-am zis ca vreau sa iasa la fel ) Azi a luat un pui si l-a bagat cu cartofi la punga magica, tot asa magnific, cred ca as putea sa traiesc numai cu mancarurile astea doua. Ah si inghetata cu visine, deocamdata e la frigi20150418_184518.jpg Mai ia 1 kg de oase de vita si fierbele impreuna cu rasolul(presupun) si o sa iasa mult mai buna. 1 Quote
jeezy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Ce-as manca si eu o inghetata, cacam-as pe el de sixpack Asta e motivul pentru care eu nu am six pack. Am zile in care poftele bat formele. Nu las sa devina obicei, dar...ma mai scap in mancare . Quote
Scufi Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 iaurt cu dulceata si fulgi de porumb bate la cur orice inghetata. Quote
rain Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 (edited) Nici eu nu-l am, inca, am un fel de 4pack ) dar vreau sa il fac neaparat. O inghetata nu e o problema, dar astept o zi de-aia calduroasa rau in care sa merite pacatul ) Ma eu nu prea is cu dulceata, are zahar in draci. Edited April 18, 2015 by rain Quote
rain Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 mda, eu doar ce am ras 2 mere si un pachetel de biscuiti. Quote
jeezy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Banane inghetate, bagate la mixer cu lapte si alte fructe la alegere => o altfel de inghetata. Adaugi miere dupa gust si aia e. tocmai am vazut asta Data viitoare cand pun de gratar iti arat eu masa. E mic copil asta fata de ce aveam intins acum 3 ore pe masa . Quote
Scufi Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 s`avem pardon, bananele sunt bune numai la temperatura camerei, sau putin mai reci. sau in shake, cu lapte. Quote
Bogdan Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Pe langa cantitati, problema e de prost gust. Aia la o masa mananca 3 kg de cartofi cu niste bucati mari de carne, plus vin sa se ameteasca. Si li se pare si demna de poze toate treaba. Probabil si alea 2 paini au fost consumate impreuna cu merindele. Quote
jeezy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 (edited) Eu numai reci din frigider le mananc, ca si restul fructelor de altfel. Daca-s calde nu imi cad bine. Azi, din timpul "facerii" . Edited April 18, 2015 by jeezy Quote
Scufi Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 e poza facuta de unii prin camin, nu-mi place sa comentez despre finantele oamenilor. totusi cred ca-i cola, dar ansamblul este deprimant. Quote
Bogdan Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 N-are nici o legatura treaba cu banii. Poti fi sarac, dar totusi sa mananci super ok si sanatos. Mancarea aia e genul ala tipic romaneasca. Totul inoata in ulei. Grasime la maxim. Quote
Flappy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 eu nu-mi permiteam sa beau vin la masa cand eram in camin si oricum ma faceam terci mai repede cu vodca, ce sa mai stai la discutii Quote
Scufi Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Eu numai reci din frigider le mananc, ca si restul fructelor de altfel. Daca-s calde nu imi cad bine. Azi, din timpul "facerii" . received_833936310009182.jpeg Am avut si eu ridiche d-aia de gratar. I-am vazut un sut in pzida si s-a facut bucati. Ia-ti unul mai teapan, mai multa caldura irosesti. Quote
Laur Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Asta cu saracul si mancatul sanatos nu prea se pupa. Eu vad cand ma duc in cora/carrefour, pai ca sa faca a mea un fel de mancare gatita trebuie sa dau pe ingrediente de 40-50 lei minim, pai cu banii aia mananci 2 shaorme/pizza si altele, poate chiar si niste bullshituri la restaurant dar asta nu poate fi numita mancare sanatoasa. Quote
Pole Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 bai nene, imi explica si mie cineva cum FAC SA ZAHARISESC MIEREA ??!?! nu mai mananc zahar de ceva vreme, deloc, am trecut pe miere, dar imi place muuuult mai mult mierea zaharisita si nu stiu cumsa fac sa o zaharisesc. plm! am cumparat de la un targ una zaharisita cu propolis, vai ce buna a fost. Quote
Recommended Posts