SLY Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 da,oricum ar fi fost interesant un topic gen vand branza si cash pe bemveclub Quote
Scufi Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 (edited) Ce e carciuma TAPO ? Mi se pare sau e semnat chef florin dumitrescu aka gubela cu sandvisuri rafinate. Similea cred ca de astea zicea: Edited October 20, 2014 by Scufi Quote
Pole Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Ce e carciuma TAPO ? Mi se pare sau e semnat chef florin dumitrescu aka gubela cu sandvisuri rafinate. Similea cred ca de astea zicea: da, este super, daca vrei sa mananci un Hamburger de 149 de lei asta cred ca si-a pierdut simtul realitatii Hamburger cu sos tartar, rosii, ceapa, castraveti murati si cartofi prajiti - 149 lei Quote
Flappy Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 149 de lei o chifla d-aia umpluta? lol Quote
Scufi Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 (edited) Toate presupun ca dupa indelungi cercetari si ganduri platonice. O sa ma duc o data, dar nu pentru burger mizerabil. Sa vad daca e ceva de mare chef ala. Edited October 20, 2014 by Scufi Quote
SLY Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 pentru ghiudemu ala de dobrogea fac moarte de om. 1 Quote
KIP Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Bai nene, Trattoria il Calcio iti aduce la botul calului, adica livrat la birou, un super hamburger cu cartofi la cuptor cu rozmarin ca si garnitura si cred o numa de kil de sos quattro formagi, totul la 36 lei, cost livrare inclus. Si asta vrea de 5 ori mai mult pe o mizerie facuta de el ? Asta are impresia ca traieste la Monte Carlo sau oe Coasta de Azur, sa mi bag .... 1 Quote
Pole Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 pentru ghiudemu ala de dobrogea fac moarte de om. tati, am gasit un ghiudem extraordinar, doar 3 magazine din bucuresti au, insa e excelent si crede-ma ca sunt cunoscatori, am mancat ghiudem facut de tatari din mangalia si stiu ce zic: stanga josul paginii, Ghiudem: http://www.laplescoi.ro/produse-traditionale.html Quote
KIP Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Ma credeti ca am mancat odata 800 grame de ghiudem ? Quote
Simi ON Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Dylo, ajutor mă Da, Kip, te credem Quote
Bogdan Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Bai nene, Trattoria il Calcio iti aduce la botul calului, adica livrat la birou, un super hamburger cu cartofi la cuptor cu rozmarin ca si garnitura si cred o numa de kil de sos quattro formagi, totul la 36 lei, cost livrare inclus. Si asta vrea de 5 ori mai mult pe o mizerie facuta de el ? Asta are impresia ca traieste la Monte Carlo sau oe Coasta de Azur, sa mi bag .... Pai se bazeaza pe parvenitismul romanului. In Romania multe chestii sunt mult mai scumpe decat in tarile dezvoltate. Si se vand. Quote
SLY Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 tati, am gasit un ghiudem extraordinar, doar 3 magazine din bucuresti au, insa e excelent si crede-ma ca sunt cunoscatori, am mancat ghiudem facut de tatari din mangalia si stiu ce zic: stanga josul paginii, Ghiudem: http://www.laplescoi.ro/produse-traditionale.html omg. Quote
Pole Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 vai, apropos de dude, asa sila mi-e de dude, nu le pot manca. cand eram mic mi se parea ca sunt niste omide umflate si mi-a ramas scarba asta bine infipta in creier si nu ma pot atinge de asa ceva. Plus ca avea bunic un dud in curte si facea o mare mizerie in fiecare vara, patau tot, calcai o duda din aia mov si o plimbai prin toata casa. oribil. omg. poti comanda, le merge site ul ca un cur, dar numerele sunt bune, poti comanda si iti livreaza la tine cred. ei sunt din buzau la baza. stii cat e de bun ? pfff, vai ... ta. eu am numarul in telefon, sun sa imi opreasca si ma duc sambata sa il ridic, ca se vinde foarte repede, e delicatesa gen. Quote
Simi ON Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Dudul atrage...omizile Da is bune Noi le spunem aici agude Is biiond gadlaic, dar daca-i curat copacu Quote
Scufi Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 gem de dude. similea se lasa de peste pt el. Quote
dy2 Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 iti coloreaza limba Am baut un an de zile vin rosu de la moldoveni, sa vezi acolo limba colorata... Quote
Bogdan Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Cu d-ala se unge cand se duce la pescuit. Quote
Flappy Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 cu vinul nu stiu cum e, da' alea iti fac limba indigo instantaneu. Quote
dy2 Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Roaga-l pe similea ifixule, sa-ti trimita ul litru de vin rosu, o sa intelegi Quote
Recommended Posts