Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ce e carciuma TAPO ? Mi se pare sau e semnat chef florin dumitrescu aka gubela cu sandvisuri rafinate.

Similea cred ca de astea zicea:

1381833_625539470888789_1616634903577206

Edited by Scufi
Posted

Ce e carciuma TAPO ? Mi se pare sau e semnat chef florin dumitrescu aka gubela cu sandvisuri rafinate.

Similea cred ca de astea zicea:

da, este super, daca vrei sa mananci un Hamburger de 149 de lei  :wacko: asta cred ca si-a pierdut simtul realitatii

Hamburger cu sos tartar, rosii, ceapa, castraveti murati si cartofi prajiti - 149 lei

Posted (edited)

Toate presupun ca dupa indelungi cercetari si ganduri platonice. 

O sa ma duc o data, dar nu pentru burger mizerabil. Sa vad daca e ceva de mare chef ala. 

Edited by Scufi
Posted

Bai nene, Trattoria il Calcio iti aduce la botul calului, adica livrat la birou, un super hamburger cu cartofi la cuptor cu rozmarin ca si garnitura si cred o numa de kil de sos quattro formagi, totul la 36 lei, cost livrare inclus. Si asta vrea de 5 ori mai mult pe o mizerie facuta de el ? Asta are impresia ca traieste la Monte Carlo sau oe Coasta de Azur, sa mi bag ....

• Upvote 1
Posted

Bai nene, Trattoria il Calcio iti aduce la botul calului, adica livrat la birou, un super hamburger cu cartofi la cuptor cu rozmarin ca si garnitura si cred o numa de kil de sos quattro formagi, totul la 36 lei, cost livrare inclus. Si asta vrea de 5 ori mai mult pe o mizerie facuta de el ? Asta are impresia ca traieste la Monte Carlo sau oe Coasta de Azur, sa mi bag ....

Pai se bazeaza pe parvenitismul romanului. In Romania multe chestii sunt mult mai scumpe decat in tarile dezvoltate. Si se vand.

Posted

vai, apropos de dude, asa sila mi-e de dude, nu le pot manca. cand eram mic mi se parea ca sunt niste omide umflate si mi-a ramas scarba asta bine infipta in creier si nu ma pot atinge de asa ceva. Plus ca avea bunic un dud in curte si facea o mare mizerie in fiecare vara, patau tot, calcai o duda din aia mov si o plimbai prin toata casa. oribil.

omg.

poti comanda, le merge site ul ca un cur, dar numerele sunt bune, poti comanda si iti livreaza la tine cred. ei sunt din buzau la baza.

stii cat e de bun ? pfff, vai ... ta. eu am numarul in telefon, sun sa imi opreasca si ma duc sambata sa il ridic, ca se vinde foarte repede, e delicatesa gen.