Jump to content

Recommended Posts

Posted

Paul, se aduna urat de tot, la filnal le scoti afara, poza a fost facuta inainte .

Similea si eu tot aici stau, cum e cu vinul ala ? :))))

Stiti ca nebunul nu mi-a trimis nimic ? :P

Posted

Ca tot te dai darnic bre Simileo, trimite-mi o bruneta minim 20, maxim 25, tzatze bune, trup misto si on topic, un kill de vin :D

Ps, sper sa ajunga coletul intact, asa cum ai ajuns si tu la intalnirile bmw de dincolo :)))))

on topic, ceva ce mi-a placut si o sa mai repet:

legume la gratar, stinse cu cotlet de porcule.

1977145_10152282609942375_922298627_n.jp

Posted (edited)

Didule, macar seara nu mai pune poze din astea! Ma trimiti direct in bucatarie la ora asta...

Ia ca a iesit si o rima :-D

Edited by mimima
Posted

Mă, dacă focul și carnea "gătită" au reprezentat un pas important în evoluția speciei umane, atunci vegetarianismul ce reprezintă?

Posted

Hiperbară.

whatever, terapia se face cu oxigen hiperbaric, cunoscuta si sub denumirea de oxigenoterapie hiperbarica, asa ca merge both ways.

Image1.png

Posted

Bai nene, Trattoria il Calcio iti aduce la botul calului, adica livrat la birou, un super hamburger cu cartofi la cuptor cu rozmarin ca si garnitura si cred o numa de kil de sos quattro formagi, totul la 36 lei, cost livrare inclus. Si asta vrea de 5 ori mai mult pe o mizerie facuta de el ? Asta are impresia ca traieste la Monte Carlo sau oe Coasta de Azur, sa mi bag ....

Am comandat azi, astept sa vina. Mi s-a facut pofta ieri cand ai scris. :lol: E bun si topicul asta la ceva.