umbrella Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Cafia ...o gaura si-am sa vad lumea prin ea intr-o alta aura Quote
Simi ON Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Degeaba. E ieftin si urat O spun in cunostinta de cauza, asa a venit si bucataria mea Ce atata suparare. Musca pe caciula Quote
F&F Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 ...o gaura Da. A vrut să-și pună gard verde. Dar și-a pus portocaliu și și-a băgat plua-n el. 2 Quote
umbrella Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 nu i-au ajuns alea mici, a vrut una mai mare Quote
umbrella Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 rockerita pampa, dupa dezinvotura cu care si-a intins picioarele Quote
F&F Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Similea, ai observat ca revine moda cu tivul răsucit? 1 Quote
Simi ON Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Sa stii. Ceapeul din unii nu moare niciodata PS: sa vedeti acum cum ferbe antijelu in chioloasă Quote
F&F Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Da, să vedem. Sa stii. Ceapeul din unii nu moare niciodata Asa sa faci și tu când iti iei salopeta aia. O sa vezi ce bine dă. Quote
Flappy Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 eu tot n-am inteles. cine-i responsabilul forumului cu sfaturi in ceea ce ne priveste vestimentatia? si dee-dău moderator pe topicul asta ! Quote
Simi ON Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Si io am sanje de ceapist Salopeta... ehei. Sun Sly si Cefi is invizibili si si le masoara. If iu nau uat ai min http://codulluioreste.ro/un-barbat-de-78-de-ani-darama-mitul-dietei-hiperproteice-imaginile-fac-cat-o-mie-de-cuvinte-video/ Pam pam Quote
Flappy Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 http://codulluioreste.ro/un-barbat-de-78-de-ani-darama-mitul-dietei-hiperproteice-imaginile-fac-cat-o-mie-de-cuvinte-video/ Pam pam mai bine ne-am lasa de fumat. pam pam 1 1 Quote
SLY Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 similea ar fi singurul vegan.supraponderal ca sa vezi 2 Quote
F&F Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 mai bine ne-am lasa de fumat. Păi... De ce? Ca doar n-au carne. Halep halep Quote
Simi ON Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Kip, pot sa-ti zic Coche? O sa manc bors de peste pana o sa mi se umfle burta ma U iu iu Quote
F&F Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Similea, Bogdan așteaptă poze cu borșul ăla... Quote
F&F Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Degeaba. E ieftin si urat O spun in cunostinta de cauza, asa a venit si bucataria mea Mda, zilele viitoare îl schimb. Pun gresie. Quote
SLY Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 mancand dimineata niste ochiuri prajite cu sunca si cascaval,mi am adus aminte involuntar de povestea lui similea si veganul chestia pe care lumea tinde in general sa o treaca,cu vederea este inzestrarea genetica.lucrul cel mai important din toata ecuatia unul dintre bunicii mei avea spre exemplu la 65 de ani constitutia unui barbat de 30.definire,vascularizatie si o bila la biceps incredibila.omul a facut razboiul la artilerie.cred ca s a format manevrand obuzele alea toata ziua. cred ca ar fi prins lejer 100 de ani in forma,dar pe la 85 de ani l a rapus un cancer in metastaza la trahee si plamani.manca orice,inclusiv slanina,la orice ora,iar greutatea si a pastrat o constanta in jurul a 78 de kile toata viata,asta fara sa faca vreun sport in schimb,a fost fumator inrait,plus ca fiind pictor,a inhalat zeci de ani substantele nocive din vopselele pe ulei.fumatul e infinit mai nociv pentru sanatate decat consumul de carne sau produse animale Quote
Recommended Posts