SLY Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 sunt curios ce ar comanda raresh intr o situatie din asta de forta majora? adica imagineaza ti,sta la coada si n spatele lui vreo 5 gealati transpirati. ce ar putea zice,dati mi si mie un mic va rog,cu putin sos de soia si o apa plata? Quote
Simi ON Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Io il vad asa (buna intrebare) Da-mi 60 de mici mă Is io, Raresh Câj si nu vreau pâne Apoi i-ar pune-n geanta de poshtash intr-o foaie de penzie Si ţushti la vecina de la 3. Iniţiatoarea. Quote
Pole Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Da, Gerard se numeste acolo. Plm, de primavara pana toamna cat e vreme frumoasa afara trebuie sa te inscrii pe lista la mici acolo. Nu face fata gratarul cererii. asa e, a fost o faza anul trecut, de am crezut ca fac atac vascular... dupa ce am stat la coda de 10 persoane la 40 de grade, mi-a venit randul si mi-a zis ala ca trebuie sa mai astept vreo 15-20 minute si am zis "de ce? ca vad sunt zeci de mici pe gratar gata facuti", mi-a zis ca sunt comandati, cineva a comandat 30 de mici... plm, am inebunit. Quote
Bogdan Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 (edited) Asa am patit eu la Petru. M-am dus sa-mi iau covrigi si un baton cu cabanos acum mai multe luni si comandase unul vreo 20 si ceva de covrigi. Ma gandeam, cine mortii masii comanda atatia covrigi? sunt curios ce ar comanda raresh intr o situatie din asta de forta majora? adica imagineaza ti,sta la coada si n spatele lui vreo 5 gealati transpirati. ce ar putea zice,dati mi si mie un mic va rog,cu putin sos de soia si o apa plata? Inainte de toate, scoate un servetel parfumat. Isi tamponeaza usor scalpul. Ofteaza. Il intreaba pe grataragiu daca poate ghici de ce a venit. Nici un raspuns. Apoi il intreaba daca stie sa-i spuna ce ar vrea sa comande. De data asta, grataragiul ii zice: "Da'. unde crezi ca esti, la Andreea Marin?" Rares se uita lung si incepe sa se uite dupa Similea in jur. Apoi pleaca in mersul strengarului sub privirile transpiratilor. Acelasi lucru, dar in cazul lui MAS:As vrea si eu 3 mici, insa vreau sa-i vad inainte in stare flasca, adica inainte sa-i puneti pe gratar. Edited March 8, 2014 by Bogdan 1 Quote
Pole Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 iti zic eu cine, corporatisii din zona, trimit o sageata sa ia pentru tot biroul si cum corporatistii mai nou lucreaza in open space, practic au 30 de colegi dintre care 20 vor covrigi. Quote
Bogdan Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Cred ca in ziua aia au avut mici bucatele de carne in covrigi. Quote
Laur Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Cei mai misto covrigi sunt aia de la Luca, la Unirii au acum promotie de dau orice covrig la juma` de pret, e coada in permanenta. Quote
umbrella Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 ca veni vorba de mas "aveti limbi? daca n-aveti va dau eu" Quote
Pole Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Ia, live de la fata locului, celebra micarie Gerard Quote
SLY Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 lux fata de tarabele din piata de masini de exemplu,unde la noi gasesti cei mai buni mici de obicei nu vreti sa stiti cum arata Quote
Pole Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Nu am avut bafta ca abia punea micii pe gratar. Beau o cafea la Agip intre timp Quote
Flappy Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 deci cat e un mic cu paine si mustar? intreb pe bune Quote
Laur Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 (edited) Eu ma multumesc si cu aia de la Kaufland, 4 lei 4 mici parca, cu mustar si tot ce trebuie. Edited March 9, 2014 by Laur Quote
Pole Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 da, 2 lei jumate micul. Pariu ca Bogdan luni, prima chestie bifata va fi o portie de mici la bodega Gerard Quote
KIP Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Eu ma multumesc si cu aia de la Kaufland, 4 lei 4 mici parca, cu mustar si tot ce trebuie. De la Kaufland imi place maxim Thuringen-ul ala. Quote
Bogdan Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 da, 2 lei jumate micul. Pariu ca Bogdan luni, prima chestie bifata va fi o portie de mici la bodega Gerard Nu stiu daca ajung luni, dar marti sigur. Quote
Flappy Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 am intrebat pentru ca am vazut pret la paine si mustar, si adunat facea 3.5. ala deja nu mai era pret muncitoresc. Quote
Flappy Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 stati putin sa se incalzeasca afara scobar afumat Quote
Laur Posted March 9, 2014 Report Posted March 9, 2014 Macinici dobrogeni, desi as vrea sa ii incerc si pe cei moldoveni sau bucovineni. Quote
Recommended Posts