Jump to content

Recommended Posts

Posted

Similea, daca ti-ar da jeezy mintea lui ti ar lua o corpul razna. Citandu l tot pe adevaratul versace. :D

Daca ii dau mintea mea, slabeste 20 de kg si alearga prin GL gol pusca urland ca e Terente.

Posted

bai ia gata, ca la slabit si slim fit, eu am dat startul pe forum. Daca nu eram eu, erati toti niste grasi cu arterele ingustate :D

edit: de fapt parca in acelasi timp cu WLF, ca sa fiu cinstit.

• 1 month later...
Posted

Ce prost sunt, am bagat vreo 2 kg de pepene galben, 3 pere si niste tort, asta pe langa altele, acum sunt aproape mort si la mine in stomac e circus globus.

Asta a fost o razbunare pentru ca am slabit vreo 3kg in 3-4 zile fara sa fac absolut nimic, ba chiar m-am indopat mai tare.

O sa cer aprobarea lui ifx ca sa deschid un topic "Ingrasare rapida".

Posted

Bai Jeleu, in primul rand trebuie sa te apuci de baut

Alcoolul iti face foame si nici nu stii cat bagi in tine. Rau ca ai mancat mult nu are cum sa-ti fie fiindca esti anesteziat cu beutura.

Te culci si dimineata te trezesti gras

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Mno, ca tot o fo' iarna si am stat constant la 85 de kg, de ieri m-am apucat serios de restructurat meniul (fara paine, junk food, chipsuri, nachos & co. Si gata cu cola).

Fructe dimineata (1-2 banane sau ceva asemanator), carne obligatoriu la amiaza, dupa masa kiwi, mere, etc. Seara nimic, evident. In cel mai rau caz, un pumn de alune/seminte.

Merg si la sala la amiaza, 1 zi fac forta, full body, urmata de 2 zile de cardio (bicicleta sau eliptica).

Voi DOLOFANILOR, cum stati? :D

Edited by jeezy
Posted

lol ba, eu n-am nevoie de meniuri scoase din povesti ca sa slabesc, eu trag tare ca o brigada de tractoare

sa nu mananci nimic seara e bezna mintii, iar aia cu carne obligatoriu la amiaza, mi-a dat ceva necroza la unul dintre lobi 

• Upvote 1