Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Cam așa arată fratele vostru la 38 de ani si după vreo 5 ani de delăsare din punct de vedere sportiv

Mă rog,după beția de sâmbătă seara.mă bate gândul să mă reapuc serios,mai ales că m-au provocat niste fraieri pe motociclism,motiv pentru care am făcut și pozele astea fara cap:))

post-7-0-79774300-1463392511_thumb.jpgpost-7-0-46501500-1463392580_thumb.jpg

• Upvote 1
Posted (edited)

Pai daca bagi destule proteine, muschii raman pe pozitii, nu scad. Doar dispare definirea. Poze de acum 5 ani nu ai? Before/ after, ca te tii bine.

Ce le-ai zis alora pe motociclism? Ca le dezvirginezi surorile cu sfarcurile?

Edited by jeezy
Posted

N am bre poze,cred ca formă maximă am avut o pe la 25 de ani când încă mă țineam ca lumea

Mare dobitoc am fost ca nu mi am făcut,bine pe vremea aia nu era psihoza cu fb si nici io prea fotogenic

Mă rog,ca idee aveam cam 47 la brand,talie sub 80cm si ceva sub 90 de kile fibrat

Aia de pe moto? Lol,pai sunt unii care dau p acolo lecții de antrenament si nutriție si ei cred că au 60 de kile imbracati

Posted (edited)

Aia de pe moto? Lol,pai sunt unii care dau p acolo lecții de antrenament si nutriție si ei cred că au 60 de kile imbracati

Toti dau lectii dupa ce se apuca de citit articole cu surse dubioase.

Cate kg ai si ce inaltime?

Am 1.80 si 90kg. Plm :(

Doctor Bilă, nu te lași de corporatisme? :LMAO: Edited by jeezy
Posted

Si eu sunt la 1.79 si 85 de kile. 5 kile de burta.

1.86 si 84 de kg. Tb sa ajung la 80, cat de curand, burta strica privelistea, ca am pus ceva masa musculara de anul trecut dar si burta, of course.

M-am apucat iarasi de gatit, mananc mai rar in oras. Food control.

Posted (edited)

Adiposenia e prezenta la toti de pe forum, inclusiv eu. Nu cred ca scap de ea veci.

Esti chiar ok fizic, fara sala, la inaltimea si kg mentionate.

Edited by jeezy