Scufi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 de la inot am pe picioare, si cur. de pe maini sunt de la sala. Quote
SLY Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 ai luat ceva steroizi cand ti au aparut prima data? de obicei cand apar asa brusc,sunt la sportivii care iau steroizi si li se dezvolta masa prea repede altfel apar si natural,da mult mai incet Quote
Flappy Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Scufi, da' de ce nu ne-ai zis bre ca o mai postezi o data. ne-am chinuit ca prostii s-o salvam prima oara. 1 Quote
Scufi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 plm, trebuia exemplificare. ai luat ceva steroizi cand ti au aparut prima data? de obicei cand apar asa brusc,sunt la sportivii care iau steroizi si li se dezvolta masa prea repede altfel apar si natural,da mult mai incet n-am treaba cu asa ceva. Quote
Bogdan Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Scufi arata foarte steroidizat. Zi mai Scufi ce ai bagat. Quote
Flappy Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Acu' trimite-ne ceva personalizat, ce naiba mai e de zis. Quote
Scufi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 (edited) naposim si decadurabolin. apa paie si bataie. nu mai am poze, cand saptamanal mancam aproximativ 20 de oua, peste 10 litri de lapte si alte tone de mancare. pe langa faptul ca am incercat mai toate suplimentele din lume. apa de ploaie mare parte. Edited March 26, 2015 by Scufi Quote
Pole Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 uite-le pe ale mele, nush daca se observa, exact unde se termina ciorile, de fapt de asta nu mi-a mai facut ala tatuajul mai spre piept, mi-a spus ca se vor umple vergeturile cu cerneala, se face un efect aiurea si se va vdea ca dracu, asta e la stanga, la dreapta e si mai pronuntat, dar n-am pozitie sa pozez. dar nu sunt de acum, cum ziceam, sunt de la prima tura de sala. scuzati parosenia scarboasa, nu mi-am facut groomingul saptamanile astea. na ca numa in pat nu imi facusem poze pt forum.. plm. Quote
Bogdan Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 (edited) naposim si decadurabolin. Si niste enantat? Plus niste HGH. Daca le pun pe ale mele pica internetul. Edited March 26, 2015 by Bogdan Quote
Scufi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Si niste enantat? Plus niste HGH. Daca le pun pe ale mele pica internetul. hormoni de crestere am avut aproximativ 360 de fiole. imi facusem calcul ca daca reusesc sa le vand, imi iau direct lamborghini. n-avea nimeni bani de ele si s-au aruncat la gunoi. Quote
Pole Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Mno, hai ca mai avem putin si ne pozam si pulile. 1 Quote
SLY Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 pole ale tale mi se par normale,nu exista culturist cat de cat avansat sa nu aiba vergeturi de gen scufi,tu vorbesti serios ca ai luat naposim cu deca? Quote
Flappy Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Mno, hai ca mai avem putin si ne pozam si pulile. ok. Ramaneti cu Mas. Quote
Scufi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 nu ma. ce cacat sa fac cu un progestin si un distrugator de ficat. Quote
Pole Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Pai astia nu s steroizi ? Ah deci n ai luat. Quote
SLY Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 nu ma. ce cacat sa fac cu un progestin si un distrugator de ficat. ah,pai zi asa.ma speriasem,in poza arati de vreo 70-75 de kile,ma gandeam ca daca nici alea n au efect chiar e ceva in neregula la tine Quote
Scufi Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 acolo aveam aproape 80, dupa ce slabisem de la 88. acum am intre 70 si 75. Quote
jeleu Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 (edited) pole ale tale mi se par normale,nu exista culturist cat de cat avansat sa nu aiba vergeturi de gen Je. SLY, asta cu vergeturile tine mai mult de fiecare in parte nu ii o regula ca toata lumea care face sala mult timp sa aibe automat si vergeturi. Poate unii au pielea mai "elastica" cu o rezistenta mai mare la "crapare", ma rog intelegi ce vreau sa zic ca n-am chef acum sa fac teoria chibritului. Eu merg la sala de 9+ ani, constant, 5 zile pe saptamna asta pe langa altele gen plimbari lungi cu bicla, alergare pe teren accidentat, cross fit etc. Imi fac antrenamentele foarte intense si diversificate pentru ca ma intereseaza in primul rand rezistenta fizica la efort mare si fibra ( "liniute" peste tot ). Parizer umflat poate face oricine. Nu am nici urma de vergetura pe corp asta desi un amic cu, care merg la sala inca de cand m-am apucat e plin de vergeturi mari in zona piept-umar, acolo unde se vede si la pole in poza, inclusiv cateva pe spate dar dinalea mari si groase ce are pole e lux. Edited March 26, 2015 by jeleu Quote
Bogdan Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 (edited) Mno, hai ca mai avem putin si ne pozam si pulile. MAS inca aplauda. ---- Sa facem diferenta. Daca mergi la sala nu esti culturist. Culturismul e cu totul altceva. Edited March 26, 2015 by Bogdan Quote
Pole Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 MAS inca aplauda. . MAS s-a facut comod. Quote
Bogdan Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Probabil ca se uita intr-un folder dupa o poza cat mai reusita. Quote
Recommended Posts