Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

Na, tocmai am vazut un Bentley bentayga in parcare la piata salaj in Ferentari din care au coborat 2 puleti de maxim 25 de ani îmbrăcați la trening si pufoiace cu blana la guler. Me dont compute.

Me neither. Daca se dadeau jos dintr-un F10 tiganit sau dintr-un Cayenne tunarit mai intelegeam. Dar dintr-un Bentayga de 250.000 euro...

Posted

Am acel motor si am trecut de juma de milion fara interventii in motor, doar o turbina imbacsita.

Nu o recomand pt traficul din b, consumul va fi un 12-14 lejer. E destul de gurmand mai ales pe cutia in 6 trepte.

Posted (edited)

M-a interesat personal si am dat de forum si de site-ul de licitatii de unde a fost cumparata busita.

Povestea spune ca este de la un var si ca a fost doar zgariata putin, are o poza recenta cu o dauna mai light. A ajuns cu ea la 15 700Euro.

Dupa VIN, e intrata in Romania in Iulie 2017, dar ultima intrare in service autorizat o are in 2015.

app: mergea pana la capat, sa o verificam in service autorizat.

Edited by Rodebrecht
Posted

Crezi ca a fost socat?

pai plm, ma gandesc ca o minima reactie de jena sau de frica ca s-ar putea urmatoarea mea miscare sa fie un pumn in mecla, ar fi fost oarecum normala.

Posted

Ne bucuram ca te-a ajutat forumul sa nu iei o mega teapa. De ar fi mai multi ca tine sa caute bine toate informatiile inainte sa sara cu banii...

Posted

Nu neaparat. Ceva second bun si atent inspectat dar luat din Germania direct. Te pot ajuta daca vrei cu tot ce tine de asta pana ai masina in curte.

Posted (edited)

Pe site-urile de licitatie din Germania, dar nu am vazut niciodata niste preturi ca sa imi fac o idee. Pe mobile si autoscout par destul de scumpe. Plus ca mai trebuie sa reusesc sa imi vand masina proprie.

Edited by Rodebrecht