Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

Pe siteurile de licitatii nu ai cum sa vezi preturile fiindca de aia se cheama licitatii. Pe mobile si autoscout sunt preturile reale dar te cred ca incep sa ti se para mari dupa ce te uiti pe autovit zile in sir.

Posted

Acum mulți ani, când am luat E39, am preferat sa iau din Germania, chiar dacă a costat mai mult ca în țară.

In vreo 3 ani am schimbat la el, în afară de consumabile, 2 bucși bara torsiune spate.

Posted

Pe suportul numarului scrie asl autogroup. A aparut inca una pe autovit, cu acelasi suport. Mirare? E tot adusa din SUA.

https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-320-ID7GnUH5.html

Nu stiu de ce am sunat, doar asa sa scriu pe forum.

Nu a vrut sa imi dea seria de sasiu, ca asta e politica firmei, dar ca pot sa merg oriunde cu ea sa o testez ca masina este ok. Daca este ok am insistat sa imi dea VIN-ul si tot nu a vrut. Le-am zis ca atunci sigur e luata lovita din state si mi-a zis: "Da domne, e luata de la dezmembrari. O zi buna!"

• 2 weeks later...
Posted

pai e 316 atunci, ca parca ala are caii aia.  si e de 1795 motoru'.  numa' muistu zice ca i 318.

exact cum spun samsarii la 318d e90, in anunt trec 320d, ca poate prostii nu stiu ca e aceeasi capacitate.

Posted

pe fl cred ca este. si pe seria 1 parca au pus in ultimul an si 116d.  asa am io si multa lume se mira cand il vede.

Posted

pe fl cred ca este.

Am dat un ochi pe mobile.de, numa' compacturi sunt.

si pe seria 1 parca au pus in ultimul an si 116d.  asa am io si multa lume se mira cand il vede.

Da, pe seria 1 FL stiam ca este 116d, au bagat dupa ce au schimbat M47(122cp) la N47(143cp) pe 118d.