Cefi Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 mizerabil sistem nu mai stiu cine isi cauta un f30 pe aici https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7Gnb3B.html au ajuns la pret de seat ibiza Eu, m am contrazis cu careva ca nu se gasesc F10 in 13k. Quote
F&F Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Tu il ai pe Similea pt asta te cred, dar as fi cu bagare de seama la asa exemplar Hhahhahahaha Quote
Simi ON Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Da, Rares e atras de chestiile mai XXL Quote
Cefi Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 te cred, dar as fi cu bagare de seama la asa exemplar Nu cred ca m as baga la asa ceva. A avut colegul meu un F10, l a dat cu 12500k pana la urma, unui samsar. Ala a inlocuit parbrizul ca era fisurat, a vopsit ceva elemente in interior si a tratat tapiteria de piele. A mai bagat 500 euro, si a dat o cu 13400. De masina aia imi pare rau, ca m a durut gura sa i spun colegului ca o iau eu. Stiam ce iau. Avea 183k km. Quote
Simi ON Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Eu cand am avut ceva bun v-am spus Quote
Paul Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Din punctul meu de vedere sentimentul e reciproc Pai PLM, nu asa ar trebui sa mearga lucrurile. Noi ii putem urî, condamna, blama. Ca sunt pusi acolo de noi si sunt de platiti noi pentru a gestiona problemele noastre. Ei nu au dreptul sa nu ne respecte doleantele. Nu au dreptul sa urasca cetatenii in slujba carora se afla. Daca nu sunt capabili sau daca nu doresc sa le indeplineasca cerintele trebuie sa plece. Ei sunt acolo ca sa rezolve problemele cetatenilor. Desi ei considera ca cetatenii exista doar pentru a-i indestula pe ei... 1 Quote
Simi ON Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Exact. Bai, cat de idioti sa fim sa scoatem la lumina numai rapeni Doamne, si daca i-ati sti pe pesedistii si penwlistii si...astia tineri Quote
Cefi Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Ce de a cotoroante bune de depravat Quote
Simi ON Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Stiu destule cazuri terminate bine pentru ele Quote
verssatu Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Miroase a ieftin, a țărăncuțe rătăcite in mall, nici sa meargă pe tocuri nu stiu...o imagine dezolantă, nicidecum erotica. 1 Quote
Paul Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Traim in absurdistan. Si ne complacem in situatia asta. Trebuie sa invatam o data pentru totdeauna ca cetateanul are tot dreptul de a fi nemultumit de cei pe care i-a pus sa administreze treburile tarii. Recte guvernantii. Si ca cetateanul are tot dreptul sa-i schimbe imediat ce acestia nu-i mai reprezinta interesele. Nu trebuie sa asteptam ca niste cretini, asa cum ne cer guvernantii, pana la urmatoarele alegeri. Nu-mi place ce faci azi, azi te schimb. Nu avem 1000 de vieti ca sa-i lasam cate 4-5 ani sa-si bata joc de noi. Dar la noi e fix invers. Guvernantii sunt nemultumiti de popor. Ba ca poporul e neinformat, ba ca e manipulat, ba ca nu vrea sa plateasca ce i se cuvine statului! 1 Quote
Bogdan Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Miroase a ieftin, a țărăncuțe rătăcite in mall, nici sa meargă pe tocuri nu stiu...o imagine dezolantă, nicidecum erotica. Corect. Imbracate cam nasol. Parca au iesit din videoclipul ala cu un 2 si trei de 0. Arata bine de la spate, dar majoritatea erau niste nasoase nasoale. Lemne & pietre dupa ele. Quote
Simi ON Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Cateodata si cate o masina nemteasca. De teren, preferabil Quote
F&F Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 (edited) https://media.giphy.com/media/L9E28br6rFvYk/giphy.gif Edited November 8, 2017 by Rareș Quote
Cefi Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 Asta mi place si mie. Modelul, nu ala, ala pare tiganit Quote
Simi ON Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 Nu, zero tiganeala. Stiu masina, e a unuia care are si altele, de jdemii. Dar... Quote
Pole Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 Pole?IMG_20171109_131315.jpg what? ce-i pimp car-ul ala? Quote
Recommended Posts