Jump to content

Sfaturi masini puse la vanzare in tara si nu numai

Recommended Posts

Posted

cre' ca prin farurile alea nici nu mai trece lumina.....  pm, vreo 12.000 cre' ca en pret ok... nu mai prea stiu preturile..

Posted (edited)

Ii cheala rau, mi-au tras atentia km insa interiorul arata ca naiba. X5 E70 fara piele nu am mai vazut, chiar si numai sensatec sa fie dar nu textil dinasta.

Ma uitam aiurea pe olx si mi-a aparut X5-ul asta i feed.

Edited by jeezy
Posted

paitocmai, primu' lucru de care ti dai seama e ca km aia s o sula.  am vaut asta inainte sa vad ca i cheala

Posted

lol, alea nu erau chele, eram chiar la Marlboro cand s-au inchiriat masinile pentru team leaderi. Uneia i-am rupt pragul cand m-am dat jos din ea...avea 71 de km pe bord. 

Posted

daca imi aduc bine aminte erau 8 masini si toate aveau piele, navi si unele chiar HUD. Aia de i-am rupt pragul am condus-o vreo 3 zile pana au colantat-o, eram stramb de nervi cand stiam cine o va conduce

Posted

paitocmai, primu' lucru de care ti dai seama e ca km aia s o sula. am vaut asta inainte sa vad ca i cheala

Si daca-s aia km, la cat de neingrijit e interiorul, sigur e rupta-n cur si manca 5k € ca sa o aduci pe linia de plutire.
Posted

mama ce cotoarbã absolutã, si chealã si distrusa si cu un milion de km.

nu stiam ca exista x5 fara piele, gen ala care si-a configurat initial masina asta, primul proprietar, este cel mai cheap om ever.

Posted

nu ca fara piele, fara minimul decent de calitate la stofa. nici la skoda fabia nu e textil asa penal

aveau aia de la kent, fara piele si xenon, roti pe 16.. :P

Posted

e masina de manelist scapatat, d-ala comunal, care n-a iesit inca din judet.

la fel si chryslerul ala limo gen, care imita ceva masna de lux, nu mi vine acum, tot obosita din aia veche.