Jump to content

Recommended Posts

Posted

oricum, am 35 de ani in plm, ar trebui sa fiu multumit, arat mai bine decat putoii de 20 - 25 de ani, cu burti peste ..., sau aschilambici din aia emo. :D 

Posted

Esti ok oricum, pentru pizdareala e ce trebuie. Sta tricoul bine pe tine, asta conteaza.

pai asa e boss, insa eu m-am apucat in primul rand pentru mine, ca eram un porc infect, gras si cu conditia fizica a unui astmatic diabetic si canceros. in ritmul in care ma ingrasasem si ce cacaturi bagam in mine, la 40 imi canta popa.

Posted

arat mai bine decat putoii de 20 - 25 de ani

Bine ca nu ai scris 26 ca ma simteam bagat in oala :LMAO: .

pai asa e boss, insa eu m-am apucat in primul rand pentru mine, ca eram un porc infect, gras si cu conditia fizica a unui astmatic diabetic si canceros. in ritmul in care ma ingrasasem si ce cacaturi bagam in mine, la 40 imi canta popa.

Suna a deja-vu, desi m-am lasat de sala, ma tin de alte chestii gen mers pe jos, biciclit, (de fwtut ne tinem toti, nu se pune) :lol: .

Parca ma vad in descriere  :flowers:  . Acum 3 ani, 22-23kg in plus.

Posted (edited)

Mno bun...cand vreau sa golesc forumul si sa pice careva in depresie, dau cate o varsta.

Data viitoare o sa fie la cati ani m-am insurat :LMAO: .

Dupa aia la cati ani m-am angajat prima data in banca. :LMAO: .

Si mai gasesc eu...

sex ?

ifx + aresenie boca.

Oral sau anal...alfel nu vad cum :lol: .

Desfrau...muahahaha...pacat....muahahaha...malahie....muahahah...

Edited by jeezy
Posted (edited)

Si s-a asternut linistea pe topic. Scufi / Simi - bravo !  :clapping:

Acum revenim la mancare de slabit? Biscuiti bio cu morcovi, 5 colegi din birou s-au strambat de mama focului la degustare, eu i-am dat gata :lol: .

Edited by jeezy
Posted

Mersi.

Cunosc, cunosc, as lasa IT-ul in spate daca as gasi altceva la fel de bine platit. Inca mai am vreme :D .

majoritatea birourilor it sunt misto,si in general veselie..  sa vezi cubicule dinalea de functionari.. 

bine depinde, daca scrii software, e cam nasol din punctul asta de vedere, sunt inca companii care tin programatorii la cubicul..