Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted (edited)

Bai, chiar n-am...

Box si telescopica am in casa. Afara ne descurcam. O bricheta e buna. Cheile de la casa la fel. Is chiar mai rele ca un box. Dar nu am ajuns vreodata sa recurg la masuri extreme.

Later edit: si un ziar e bun daca stii ce sa faci cu el :)

Edited by MAS
Posted

Ieri a venit unul să mi vândă o crosa de aia de golf.pentru masina gen

Căcaturi,toti cocalarii au bate de baseball prin portbagaje sau sub scaune,în general ăștia sunt laketii de care vorbeste verssatu

Care e pe ... lui n are nevoie de arme albe

Io o să mi iau o secure in masina,dar pentru iarba verde evident

Posted

Si eu le fac loc motociclistilor de cate ori pot si fara sa o ceara. Sunt unii care si multumesc. Baieti de oras, nu ca rahatii care le ambaleaza ampulea. Sunt situatii cand chiar nu ai cum sa le faci loc. Dar ei nu se opresc din ambalat. Ei, unii. Dar parca sunt din ce in ce mai putini astfel de cacati. Totusi cred ca mare majoritate a soferilor au admiratie si respect ptr motociclistii adevarati.

Posted

Căcaturi,toti cocalarii au bate de baseball prin portbagaje sau sub scaune,în general ăștia sunt laketii de care vorbeste verssatu

Care e pe ... lui n are nevoie de arme albe

Laur intentiona sa-si ia pistol acum cativa ani.

Bine, el nu e pe ... lui.

Posted (edited)

Ce drac stii sa faci cu ziarul?

Ruleaza un joint din sperma uscata de pe cwur.

Io am o cheie de roti, deaia extensibila, n-am avut nevoie de ea pana acum. Si o perie de zapada, buna de vazut una in mecla la deruta, ca e de plastic.

Edited by jeezy
Posted

That's what (s)he said. :D

Păcat că nu-s legale electroșocurile. Ii fwuți un bâz și ai calmat gerțoiul, poate se și pișă pe el drept bonus.

Posted

Ruleaza un joint din sperma uscata de pe cwur.

Gizi, Rocco Sifreci de Câj care nu e din Câj

Dar ma uimeste arsenalul lui gizi din masina. Asta iese la scandal cu coarba, peria de zapada, cricu...fineturi d-astea :lol:

E periculos tare...te bate si cu nevasta, daca n-are cu ce arunca dupa tine

Posted

Mas zicea că dacă ai un ziarul financiar la tine o crede alalalt că ești ceva scula în bascula, om important, și astfel eviți orice altercație.

Posted (edited)

Ifics are arma cea mai eficienta: e trist si plange.

Daca se mai si lamenteaza, fuge dreac ala de el :lol:

Edited by MAS