Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Din cauza ăleia cica i-a rugat guvernul japonez pe toti sa inceteze cu joaca. Gen scrisoare catre toti producatorii.

zvonuri, nimic dovedit.

da' a făcut deja istorie motocicleta aia.

poze :D

Posted

mersi.evident ca nu i o jucărie,ba chiar e o chestie destul de periculoasă.

nu ti dai seama cum urcă în turație si viteza,la intoarcere spre exemplu m am dat puțin la ea pe autostrada,m am uitat la vitezometru când aveam în jur de 200 in a6 a,am băgat mâna în gaz si in câteva secunde când m am uitat din nou aveam 280,moment în care mi s a făcut frică și am lăsat o

e o mașinărie incredibilă,iar senzația pe care o ai,chiar si la viteza mica nu poate fi descrisă în cuvinte.ma rog,e ca un drog care ti crează dependenta

pe de altă parte e foarte docilă si prietenoasa în orice viteza dacă ai o mână extrem de fina pe accelerație,are o ciclistica incredibilă pe curbe în ciuda masivitatii si a greutății relativ mari.

toată legenda care s a creat în jurul ei e cel puțin justificată.

Posted

Adevarata lupta e cu tine insuti. Truism, dar cam asa e viata si se aplica si aici. Cand ai asemenea performante la care poti avea acces din gatul mainii, e greu sa fii stapan pe tine si sa profiti in mod cat mai echilibrat.

Posted

Cam asta e valabilă oricărui motociclist...si harliul are un demaraj de numa si rezerva de putere pe care daca nu o dozezi cum trebuie risti sa te ia ca din oala. Sv-ul se ridica pe o roata la un demaraj mai nervos. Motociclismul consta in stăpânirea atelajului si autocontrol.

• Upvote 1
Posted

Asta așa e,poți să ți rupi capul și cu un motor de 125 dacă i vorba

Faza e să nu ti fie frica, da în același timp să l respecți, ca altfel da cu tine de pamant

Posted

Da, insa Hayabusa aia trage de parca e din desene animate. Adica in sub 10 secunde poti avea 200 la ora. E ceva extraordinar de periculos.

Ma rog, toate motocicletele astea moderne sunt mult mai puternice decat poti avea nevoie vreodata, dar Hayabusa si Kawasaki-ul ala de 1400 sunt ceva iesit din comun. Niste masinarii ridicole. Eu nu cred ca as avea vreodata maturitatea necesara pt. asa ceva.

Posted

Grija mare boss !!!
E frumoasa, sa te bucuri de ea !

Eu am un prieten ce a stat cu tija in picior 1 an si ceva de la una d-asta, acum i-a trecut si de masini , nu doar de moto , insa ramai cu gandul ca ai facut-o si p-asta :)