Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Nimic nu se compară cu transalpina,urcare din Sebes.

E probabil unul din cele mai tari trasee de moto din Europa ,fapt dovedit de altfel de gloata de bikeri de toate națiile pe care i găsești aici

Extraordinar,l am mai făcut cu mașina dar pe moto e cu totul altceva.de întors ne am întors prin valea Jiului si Petroșani,un total de 450 km făcuți în 6-7ore ,absolut epuizant.

Chiar, de ce nu l-ai facut cu busa?

Posted

Am zis că i mai agil sv pe curbele alea strânse,plus ca poți merge mai relaxat la viteza mica datorită v2 ului

Dacă știam că mă întorc prin valea Jiului luam busa,e mult mai confortabila si înghite km de două ori mai repede,da vorbim de alt consum:)

Posted

Porțiunea pe la bv spre cheia de care zici e una demențială, curbe largi, asfalt aproape perfect, nimeni pe drum, porțiuni de forja, zone de inhalat carbaxin la ralanti...la câteva luni după ce am luat 330i am fost pe acolo...se trezește ghiavolul din tine, stiu exact ce zici.

Eu merg, ma rog mergeam ca am vandut gti-ul de minim 3-4 ori pe an pe Cheia pentru curbe. De cateva ori m-am trezit la 4:30 si am plecat spre munte doar sa gasesc pustiu pe traseu.

Totusi nu se compara cu masina, e de 10 ori mai tehnic si solicitant sa mergi rapid pe viraje pe motor. Una e sa tii de volan si 3 pedale si una e sa tii cont de trasa, pozitia corpului pe motor, cat apleci motocicleta, cat iesi tu in lateral de pe motocicleta, dozaj frana fata spate, daca faci trailbraking sau nu, cand e safe ii dai  full gaz pe iesire etc... Cand le nimeresti pe toate pe o succesiune de 10-15 viraje consecutive e nirvana motoristica  :D

Posted (edited)

Faruri de audi, bara de bmw si grila de skoda. Volvo face gang-bang, mai nou

Edited by MAS
Posted

Pai si ce e asta, chinezarie?

nu ma. e Mercedes Royale 600, e al lor cica ceva unicat nu am priceput, dar arata ca o chinezarie.