Jump to content

Petrolhead: Topicul pasionatului de automobil/motociclism/barci cu motor/autocamioane

Recommended Posts

Posted

Mas e din Mehedinți. Vânju mare.

ma, puteti sa-mi ziceti daca e cazul sa ma opresc.

Pot sa mai mananc rahat 5 zile pe topicul asta si sa nu ma plictisesc.

Posted

Laur, de mult am vrut sa te intreb, pe facebook asa erai tu bronzat in toate pozele sau e de la ISO prea scazut?!

Bai nene da' tu iti mai cauti mult tangente cu mine? Ti-am cazut cu tronc sau ce plm? Vezi ca mas e cu astia, io n-am treaba si oricum nu vreau anturaje cu mosi care nu pot dormi noaptea de pozele mele.

E de la plm ca o am neagra si schimba aspectul pozelor, multumit? Dubios personaj, doh.

Posted

V-am spus ca e nervos dupa clisma :)

Laur are pla mare si o foloseste pe post de umbrelă. Sau opritor de curent la usa

Posted

Ce nervos ma? Crezi ca iau in seama toti obsedatii de pe net? La inceput macar era amuzant. Acum zici ca a descoperit el punctul G cu un feisbuc.

Manole, vezi ca maine trec prin Pitesti. Iesi la interval si nu mai sta pe fb toata ziua. Am si cativa colorati cu mine daca tot iti plac.

Posted

Io o să mi iau o secure in masina,dar pentru iarba verde evident

In pajero aveam un topor si un cutit de vanatoare sub bancheta spate. 

La fel, pentru gratar&shit. 

Posted

Eu am un spray cu vopsea neagra in masina. Pai un jet fix in muia fraierului e mai nasol de o mie de ori decat orice spray paralizant.

Posted

:thumbsup:  :first:  :clapping:  primul post on-topic de vreo 3 pagini incoace

si acum sa revenim: mi se pare ca Laur vrea sa-l duca pe manole la piscina

Posted

ei hai ca te-ntinzi! Ifics a facut eforturi colosale sa tina situatia sub control... intr-un final a clacat

eu o am mica.

Eu am un spray cu vopsea neagra in masina. Pai un jet fix in muia fraierului 

si de aici i se spune Kipasso :)

Posted

PS.

Sa revenim la offtopic.

Deci, pe motor nu mă enervez, nu mă bag aiurea, etc. Bine, pe aici lumea e MULT mai civilizată în trafic.

Pe lângă asta, vezi afișe publicitare peste tot, inclusiv pe mijloace de transport în comun, referitoare la moto și bicicliști. Gen:

Take longer to look for bikes!

Think bike!

Look twice for bikes!

Did you check your mirrors for bikes lately? Etc

La atâtea panouri, îți bagă în cap constant ideea că sunt moto și bicicliști în trafic.

Lumea oricum îți face loc, la semafoare cu 2 benzi se depart mașinile ca marea lui Moise. Multi realizează că o motocicletă pe stradă înseamnă o maşină în minus.