Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Sa pui iOS-ul nou in ziua in care a aparut, asta inseamna sa fii nebun. Si sora mea m-a sunat azi sa ma intrebe acelasi lucru.

Pe langa faptul ca va dura o vesnicie download-ul, din cauza ca toti in descarca astazi, mai are si bug-uri. sa mor daca inteleg fazele astea, zici ca-i ceva concurs, daca nu descarc noul ios fix in ziua in care a aparut, nu am valoare, ambitie, vise si tinte personale in viata.

• Upvote 2
Posted (edited)

deci pare rapid telefonul cu ios9 (si pole , a durat foarte putin trecerea de la 8 la 9)

la prima vedere IOS9 vine cu noi chestii preinstalate : Gasire Iphone , Gasire Amici  , Wallet (probabil pt inlocuirea cardului bancar)

in rest meniul pare rapid , ei promit si o imbunatatire a descarcarii bateriei (adica tine bateria mai mult :)) ) , iar acum cand inchizi aplicatiile meniul arata cam asa :

11150585_898618270206038_130276497635732

Edited by Krebs
Posted

ok...ca prea ai zis-o din suflet :P

apropo , ma bate gandu' la un apple watch..dar nu ma incadrez la unu' gold :(

emag deschid apple shop dar nu aduc ceasuri..

http://www.emag.ro/newsletter/2015_09_15_Experienta_Bucuresti_1/

altex si media galaxy n-au auzit..

suna-i pe astia, mereu au fost primii care au adus iphone si chestii.

https://www.facebook.com/Apple.Watch.Pret

• Upvote 1
Posted (edited)

Si daca nu ti-ai comandat iPhone 6s , viata e degeaba.

daca ai 6 nu merita trecerea la 6s , doar daca vrei sa-ti cantaresti cocaina pe noul display si daca vrei sa ai un aluminiu mai durabil fata de cel actual :)))

Edited by Krebs
Posted

La fiecare lansare au dat cu bata-n balta, indiferent ca a fost vorba de ios sau terminal, este stilul apple, eu nu as face update pana la primul pack.

Posted

RareÈ™, eu am dat un milion pe un geam de plastic inutil, apoi inca 5 pe alt plastic plus banda aia de contacte.

Bag plua in ele de telefoane.

Atâta stiu: nu m-aș mai întoarce la unul sub 6 inch