Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

ma gandeam acum ,astia au inceput sa scoata iphone anual..

cred ca cei cu 5-ul iau 7-le , cei cu 6-le iau 8-ul.. si tot asa ,cel mai de preferat ar fi sa faci ciclul asta de schimb cu variantele S

cel mai bine este sa-ti iei un telefon in plm si nu o jucarie ce o schimbi cand te plictisesti de ea. 

Posted

Design prost corelat cu funcționarul. Dacă avea marginile puțin rotunjite, precum 3GS, ar fi fost ideal. Niște curiști, ca tot e ceva discuție paralela.

Posted

Aia e problema...ca ar fi semanat cu 3gs. Trebuie chestii noi, inovatoare gen.

Poate nu e cel mai bun exemplu dar tu ai cumpara un E46 nou in 2016?

Pana una alta, maine trebuie sa imi ajunga Nexus 6 de la emag. Sa vedem cum va fi cu Android nealterat.

Posted

Nu bre, asta e la modul declarativ. Se vand pe vrajeala, ideea e sa ia ochii fraierilor intr-un fel sau altul.

Da, exista o evolutie, dar la modul practic nici macar pe departe fata de ceea ce se prezinta in reclame.

Posted (edited)

Si cativa pe langa tine. Un procent infim din piata.

Eu, de exemplu, nu as mai cumpara E46. Nici E36.

Mi-au placut ambele enorm, dar nu mai vreau.

Edited by jeezy
Posted

Dacă s-ar fabrica, aș cumpăra. Am cumpărat recent niște reebok pe care ii avusesem in liceu si de care am fost dependent ani buni; i-au refabricat în 2014. Am luat 2 perechi identice. Nu m-ai nimerit aici. :D

Mulțumesc încă o dată, știe el cine.

• Upvote 1
Posted (edited)

3G-ul si 3GS-ul au fost cele mai frumoase.

mie mi se pare destul de misto 6-le , simplu si clean ca si look, rapid, usor (desi 6s s-a mai ingreunat putin din cauza force touch) , nici nu-l simti in buzunar , ecran ok ca si dimensiuni..marog., cam scump pt un telefon ,insa si telefoanele astea nu mai sunt doar telefoane , ai camera foto/video (deja si cu slowmotion) , net si un minilaptop , deja se cauta inlocuirea cardurilor cu telefoanele mobile.. adica pe undeva isi cam merita si banii

Edited by Krebs