Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted

Pai Similea ar zice: da-la la boala, s-a stricat, hai să-l luam pe ala scump, daca nu merge nici ala luam un telefon nou, de cauciuc

Chiar mi-a plăcut tel asta, total pe gustul meu

In plus am dat doar 7 mils si ceva pe el, de nou

Posted

Paul, una funny: la LG ii spărsesem ecranul si, de plictiseala, tot ciupeam din sticla aia, pana când n-a mai mers telefonul

I-a schimbat-o cu un ecran nou (doar sticla, ieftina) si mi l-a arătat: nou nouț

Deci...

Posted

Pai Similea ar zice: da-la la boala, s-a stricat, hai să-l luam pe ala scump, daca nu merge nici ala luam un telefon nou, de cauciuc

Chiar mi-a plăcut tel asta, total pe gustul meu

In plus am dat doar 7 mils si ceva pe el, de nou

s4 active bre,îl poți scăpa în apă sau noroi n are nici pe dracu

mai e un model de samsung blindat nu știu cum i zice,au pretenarii mei mecanicosi,poți bate cuie cu el sau să l scapi în ulei de motor lol

are și o lanternă ca un far

Posted (edited)

s4 active bre,îl poți scăpa în apă sau noroi n are nici pe dracu

mai e un model de samsung blindat nu știu cum i zice,au pretenarii mei mecanicosi,poți bate cuie cu el sau să l scapi în ulei de motor lol

are și o lanternă ca un far

Io stiu ca exagerarea e mama marketingului, dar de la a-l scapa in apa pana la a bate cuie cu el e cale lunga.

Am un stecher mama-tata, provenienta armata germana DDR (`nainte de 1991) si tot nu cred ca este clasificat ca un bun cu care poti bate cuie. In schimb este etans impotriva apei si a prafului (IP68) pana la 3 bari cat si rezistent conditiilor meteo pana la nivelul 5, adica mai tot ce poti intalni pe glob. 

Si toate astea intr-o carcasa de aluminiu groasa de 4mm, cu chei speciale de deschis. 

Asemanator cu asta:

dsc06690.jpg

dsc06691.jpg

Edited by Scufi
Posted

Bai,ia cautati-mi pe ibei o pereche de oglinzi care sa aibă semnalizarea inclusa, negre si care sa se potrivească la dizainu clasic dă harli