Jump to content

Telefoane, tablete si alte gadget-uri.

Recommended Posts

Posted (edited)

Daca esti sigur ca o vrei, iti aduc eu. E 5 dolari, deci practic nimic. Singura problema e ca o sa faca 2-3 saptamani.

Oricum 500 lei pentru asa ceva e obraznicie, iar aia cu display-ul lipit miroase a foame.

Uita-te si ce husa vrei:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=ascend+mate+7+replacement+screen&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xascend+mate+7+case.TRS0&_nkw=ascend+mate+7+case&_sacat=0

Edited by Bogdan
Posted

"Uite si ce husa vrei"

Laic, cum să pune problema

Si o ultima întrebare: când l-a plouat si nu mai răspundea la atingerea ecranului, l-am ținut la foc, așa, sa se usuce

De atunci apare in fundal ca o arsura imaginea de la ultima aplicație deschisa, ca la plasmele de odinioară. Si pozele nu se mai vad bine,is întunecate (luminozitatea e la maxim) si mai ales zonele întunecate se vad...negre si fara detalii

Schimbarea sticlei nu va rezolva asta, nu? M-a mâncat in cour? Cu focu meu? :(

Posted

Probababil ati mai lipit digitizoare pe display-uri si stiti cat de delicata este operatiunea.

Ca ma gandesc ca nu vreti sa-l faceti pe Similea sa-si cumpere un digitizor ieftin, dar pe care nu-l va putea lipi.

Posted

Hehe. Ce zice Paul îmi zice si amicul care se va ocupa de reparație

Cel cu estimările de 4 mils numai "piesele", ca nu mi-ar cere bani neam

Xion, di pi forum

Posted

eu am vazut o sticla sparta si asta am cautat, nimic altceva.

ca l-ai scapat in apa, tinut la foc si ce i-oi mai fi facut.... nu stiu.

detaliile astea s-au aratat recent.

Posted

Cam asa se schimba un display, cu totul.

https://www.youtube.com/watch?v=82TBz7825So

Ar insemna ca, in plus fata de ce se vede, sa reusesti sa dezlipesti sticla de protectie de pe display si sa o lipesti pe cea noua la loc. Totul fara sa crapi display-ul de care va trebui sa tragi destul de tare cand dezlipesti sticla sparta. Si sa lipesti la loc sticla noua fara sa ramana urme.

Nu merita. Dai putin pe sticla, dar o sa dai mult pe manopera si rezultatul este incert. Cumpara un display cu totul si schimba-l. E ma sigur si mai elegant

Posted (edited)

Eu as incerca varianta ieftina inainte sa o incerc pe aia scumpa.

Nu risti cine stie ce suma.

Foarte tare faza cu focul. Similea are reactii de fierar. Ma intreb daca l-ar fi bagat si intr-o baie de ulei daca avea una in preajma.

Edited by Bogdan
Posted

pentru noi s-ar putea sa fie greu, pentru unul care face asta zi de zi, n-as crede.

Nu cred ca se complica nimeni sa faca asta. Eu unul n-as face-o. Munca cat cuprinde, risc mare de a se sparge display-ul, si la final omul sa zica ca de ce costa asa mult.

Posted

ce-o decide si Similea. parca vazusem mai demult clipuri cu sticle schimbate pe la S3-uri.

a primit disclaimer-ul, mai departe e treaba lui.

sau or fi S3-urile altfel. mama ma-sii, nu-s vreun guru in telefoane, imi castig existenta mult mai murdar :)