Jump to content

Home audio & video

Recommended Posts

Posted

Asta-i culmea oftalmologiei. Sa ai orbu' gainii si totusi sa vezi cu ochiu' liber refreh urile de la 200Hz :(

Posted

Numai sfaturi utile , merci !

in final m-am hotarat la sonyu' ala mai scump, l-am vazut intr-un magazin si se vede bestial , cred ca cel mai corect atunci cand ai dubii mergi in magazin si vezi care-ti place mai mult .

Posted

Numai sfaturi utile , merci !

in final m-am hotarat la sonyu' ala mai scump, l-am vazut intr-un magazin si se vede bestial , cred ca cel mai corect atunci cand ai dubii mergi in magazin si vezi care-ti place mai mult .

in loc sa cumperi si tu unul romanesc,  strici toata balanta de plati a tarii. 

Posted (edited)

pai ce tv romanesc bun este pe piata ?!

imi iau sony in primu rand pt ca pe ps4 are input lag mai mic in jocurile online , langa tv-ul asta mai era un sony curbat 

http://www.altex.ro/televizor-curbat-led-smart-ultra-hd-3d-android-139-cm-sony-bravia-kd-55s8005c

unul langa altul parca arata mai misto si pe imagine asta(curbatu') , am intrebat consultantul de raion sony despre ele si mi-a zis ca pt ps4 cel normal merita, pt ca : procesor de imagine si pt ca triluminos si 1000hz

http://www.altex.ro/televizor-smart-led-ultra-hd-3d-android-139-cm-sony-bravia-kd-55x8509c

cert e ca deasupra lor era unul mai mic de 127cm la 4000de lei si mi se parea ca arata cel mai bine din toate pe imagine ,chiar si decat unul de 200cm la 15000 de ron :))) 

De aia nu-și cumpără simi cartofi online.

lol, da !

el merge direct in magazin sa vada "marfa" :)

Edited by Krebs
  • 3 weeks later...
Posted

omfg ce namila ! sa-ti alinte retina nea' Puiu!  :thumbup:

Nu exista prea mare! Peste 2 saptamani, cand o sa te obisnuiesti cu el, o sa te gandesti ca mergea si mai mare :)

Io nici dupa un an nu m-am obisnnuit cu al meu, care e de doar 120 diagonala, mi se pare prea mare...bine, ma uit de la doar 1.80 metri

Posted

merci nea v' !

Nu exista prea mare! Peste 2 saptamani, cand o sa te obisnuiesti cu el, o sa te gandesti ca mergea si mai mare :)

pt camera in care ma joc eu este perfect, caci puteam sa-mi iau si de 160 dar chiar nu e cazul.

cert e ca mi l-am luat pt ps4 si se simte clar o imbunatatire pe toate planurile.