Jump to content

Home audio & video

Recommended Posts

Posted

nu stiu cum sa zic, se aude flat, bass e, inaltele se aud ca am pus urechea la tweeter acolo, insa nu am medii, adica asa pare, nu conteaza la ce volum, face la fel.

nu se aude gajait. 

Posted

Deci se aude clar? Se aude la fel de tare ca inainte?

Da balansul pe rand la cate o singura boxa si incearca sa acoperi pe rand cu ceva difuzorul de medii si pe cel de inalte, sa vezi cum se aude.

Posted

plm, o sa il duc cu totul la cineva luni, amplif si boxe, ce ma enerveaza fazelele astea cu carat aparatele de colo-colo

• 1 month later...
Posted

Blue, s-au lăsat boxele, fabulos cum s-a îmbunătățit bass ul, credeam că a umblat careva la reglaje; înaltele parcă sunt mai multe iar vocea e separată mai clar. Schimarea e si la volum, nu mai trebuie ridicat peste "sfert" pentru a ma satisface. Love, love și iar love! :sorcerer:

Posted

Verssate, lasa-i pe hateri sa vb, ca oricum n-au nici juma' din sculele tale. :D

Te sfatuiesc sa ti iei si un dac, o sa se schimbe total problema. Banuiam c o sa fie ceva diferenta, da' nu m asteptam la asa o diferenta mare, avand un dac decent si inainte. Parca am schimbat tot sistemu' , asa bine suna RegaDAC.

2ntlies.jpg

Posted

Nu mai suport cablurile, mi ar placea totul sa fie wireless, da-o in ... mea, suntem in 2015, am trimis roboti pe marte etc.

Posted

cumparat azi si-un apple tv.  in felul asta, imi playez wireless muzica de pe laptop la calitate audiofila, cu ajutorul iesirii optice digitale a apple tv-ului.  :D

e5ikq0.jpg