Cefi Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 De la lidl L.e. eu am băgat azi niște cartofi la cuptor+sos de usturoi lângă putin cotlet de porc lăsat în prealabil la marinat. Iar ca desert niște negrese. Și degeaba încerc sa pun poze ca cică sunt prea mari 1 Quote
Simi ON Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Halou. Bai, am ardei umpluti si sarmale. De post, fireste. Da e cam tarziu Quote
SLY Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 urasc ardeii umpluti ,perisoarele,chiftelele si toate variatiunile din carne tocata plus ca mi vine sa borasc dupa ele de fiecare data exceptie micii si sarmalele daca sunt bine facute.oricum retete foarte grele la stomac Quote
Cefi Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Eu nu refuz niciodată o ciorba de perișoare a la grec făcută n Maramureș ori niște chiftele marinate. Quote
Simi ON Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 O sa-mi fac o ciorba de pleurotus. Este exact ca aia de burta, numai ca are ciuperci. E a naibii de buna ma Quote
Cefi Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Gtfo dacă nu vii cu reteta. Și cu supa-cremă de mazăre ca a fost deliciu și mai vreau Quote
SLY Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 ciorba de pleurotus lol gtfo similea,nu convingi pe nimeni Quote
Guest Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 nu-mi suna bine deloc, suna a ciorba de scrot. in fine, sa ai pofta. Quote
Cefi Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Încurajați l mai.haimanalelor. L.e. Am găsit ceva gen ciorba de burta falsă. Probabil n as refuza niciodată o ciorba de burta bine făcută pt una de pleurotus, dar vreau sa o încerc L.e.2. Ma duc în doua săptămâni la țară, fac focul, țin o bucată de clisa despicata deasupra și o picur pe niște felii de pâine de casă. Alături de niște ceapa și o roșie. Ca n copilărie. Quote
Simi ON Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Cefi, maine. Daca nu e buna mananc un ciolan Quote
Flappy Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 lol, din poze arata bine ciorba aia. M-am uitat de curiozitate. Si nici greu de facut nu pare. Quote
SLY Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 fara a parea obtuz si fara nici o legatura cu cele prezentate de apa plata,dupa mine cea mai buna carne de peste tot cea de porc ramane Quote
F&F Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Cica merge unul, în post, într-o zi cu dezlegare la peste, la restaurant și cere ceafa de biban. Ospătarul ii spune ca nu au asa ceva. Așadar, clientul cere pulpa de crap, dar primește același răspuns negativ de la ospătar: nu avem. În final, clientul cere coaste de porc, în sânge, și ii spune ospătarului: mi-esti martor ca am vrut sa mănânc peste! 1 Quote
Simi ON Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Is dovada vie ma ca poti fi gras si frumos si fara carne. 1 Quote
SLY Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 pai se stie ca fasolea ingrasa.nu i nici o noutate Quote
F&F Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Is dovada vie ma ca poti fi gras si [...] fara carne. Asta a venit tocmai din prepuțul gândirii. O lobotomie, ceva? 1 Quote
Paul Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 O sa va prezint si cateva dintre realizarile mele. PS: Ma refer la realizari in materie de copy/paste Quote
dy2 Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 na ce-i acolo ? jumari, compot ceva? ps. ce misto suna Igourmet Quote
Recommended Posts