jeezy Posted October 30, 2018 Report Posted October 30, 2018 Poate ne cheama Simi la el sa aflam care-i treaba cu storceagul Quote
Pole Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 am mancat si eu storceag din asta, la sf gheorghe, e un fel de ciorba de peste dar mult mai concentrata, mai deasa gen, foarte bun oricum. Quote
Simi ON Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Ciorba de burta, racitura de curca, pastrama cu muraturi. Natural. Keto. #jmekerie 1 Quote
Calin Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Pare cam decolorata zeama de matze. Quote
Simi ON Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Puiu tanar. Si dovleacu N-am precizat, pastrama ii si la gratar da si la oala. Quote
Cefi Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Bai nene, da de la ketogenica asta nu se infunda venele, totusi? Quote
Flappy Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 bre, aia e piftie? ca sa stiu cum imi directionez cele doua minute de ura/ziua de azi. Quote
Cefi Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 N am mancat niciodata piftie. e genul de mancare la care am spus NU din prima clipa. Si NU a ramas. Quote
Simi ON Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Racitura ii zice pe-aicea. Cefi, e mai buna ca secsu Quote
Bogdan Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Simi respecta Cuvantul lui Radu Anton Roman la litera. Quote
Cefi Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 33 minutes ago, Simi ON said: Racitura ii zice pe-aicea. Cefi, e mai buna ca secsu Cunosc. Piftie, racituri, cocioane, cotoroage. Da prefer sexul oricand. În schimb, la zama de burta nu zic niciodată nu Quote
Flappy Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 i se mai zice crima impotriva comunitatii, asta e denumirea. Quote
F&F Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 2 hours ago, Cefi said: Cunosc. Piftie, racituri, cocioane, cotoroage. Aituri, pe la mine pe la țară... 1 Quote
Pole Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 credeam ca se zice trotters la tine. :p 1 Quote
Simi ON Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Era si tort, dar m-am tinut de regim mi-i pofta de ceva dulce ca lu Rares de Rusia, mor Quote
Calin Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 La noi se zic catarigi. Bai, sint cel mai mare amator de ciorba de burta dar sint si extrem de pretentios. Una facuta pe viteza si fara ce trebuie e total fail. Daca la un restaurant mi ar aduce o ciorba ca aia lui Simi, as goli o in cap ospatarului. In primul rand culoarea si mirosul trebuie sa fie perfecte, trebuie sa fie mai galbena, verdeata multa in ea si burta trebuie taiata aproape ca si taiteii. Trebuie sa fie aproape o crema, nu apa chioara. Sint cateva locatii in vest unde se face ciorba de burta adevarata si acolo stai la coada. Dar cea mai adevarata am mancat o la budapesta, mirific. Acuma, e clar ca nu mananci ciorba de peste si storceag din ala in ardeal iar gulas si ciorba de burta in galatz. Nu se pupa, pur si simplu. Trebuie mancare ce se face in zona respectiva. Quote
F&F Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Acum mulți ani era un restaurant în Sibiu unde făceau o ciorba de burtă de te lingeai pe degete. Nu cred ca a fost vreodată să fiu în sau să trec prin Sibiu fără să mă duc pe acolo. Cred că 83% din clienți mergeau special pt ciorba de burtă. Hm... Îmi aduc aminte când intram, nu se simțea miros de restaurant. Doar de ciorba de burtă. Stăteai la masă cu cine apucai, gen întrebai, te așezai, comandai, mâncai și plecai. Până plecai tu se așezau alții la masă cu tine. Era mic localul, nu țin minte exact, dar nu cred ca aveau mai mult de vreo 15 mese. Ciorba cred că era făcută într-una, era tot timpul în oale, pe foc. Știau ăia că nu o să apuce să stea prea mult. Pâine, smântână, ardei iuți și dă-i. Quote
Calin Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Credca e vorba de hanu surianu. Faceau ciorba buna si la Lutsch 2000 si la hanul rascruce din arad dar ambele restaurante sint praf din cauza autostrazii. Acum mananc ciorba doar la popas mara de langa mine si mai e un local in pecica unde iar fac mancare buna dar nu i mai stiu numele. Am incercat si eu sa fac acasa dar pur si simplu nu iasa ce trebe indiferent cat m am chinuit. Quote
Simi ON Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Eu fac ciorba de burta de aia de care zici tu, Caline, mie imi iese chiar si fara s-o ingroş cu faina, ca la restaurant. Am invatat de la soacra unui prieten cum se face Quote
Recommended Posts