Cosmin Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Mie nu-mi place cum arata, n-as mânca asa ceva 2 Quote
Bogdan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Eu iubesc omleta, dar stii si tu ca nu e acelasi lucru. Ceea ce ai facut tu e super sanatos, dar nu e deloc placut. Albusul e proteina pura, stiu asta. Quote
rain Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 (edited) Pai de unde stii ca nu e placut? E foarte bun la gust, are legume, piept de pui, branza si condimente. Singura diferenta fata de o omleta clasica e absenta galbenusului. Stiu similea, eu defel nu ocolesc galbenusul, acum am avut vreo 20 de oua un pic mai vechi si am zis sa incerc si treaba asta doar cu albusuri sa vad cum e, si e chiar ok, nu puteam pune 20 de galbenusuri in treaba asta. Edited September 6, 2015 by rain Quote
Simi ON Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Mi-e foame, azi am mâncat doar supa crema de roșii cu turtite de-alea "pe plita" Quote
rain Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 mananca si tu un mar si pune-te la somn ) Quote
rain Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 se impaca bine tutunul cu alergatul? Quote
Simi ON Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 De la o vreme,dacă-mi dau una in burta in dreapta când alerg, da. Cat de cat Quote
rain Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Ai fi surprins de diferenta daca ai renunta la fumat, vorbesc fireste din perspectiva unor prieteni care au trecut prin asa ceva, eu nu am fumat niciodata. Quote
Bogdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pai de unde stii ca nu e placut? E foarte bun la gust, are legume, piept de pui, branza si condimente. Singura diferenta fata de o omleta clasica e absenta galbenusului. E altceva cu galbenus. Eu fac o omleta d-aia nesimtita din 4 oua cu bacon si branza rasa si un ardei iute si ceva piper. Nebunie curata. Quote
SLY Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 în seara asta am mâncat 5 mici grăsuni și suculenți.cu pită neagră crocantă și mustar asa buni au fost,încât am vrut să L mănânc și pe al 6 lea da am zis să nu exagerez lol Quote
rain Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Am mancat si eu aseara 2 mici, nu mai mancasem de la 1 mai cred. E altceva cu galbenus. Eu fac o omleta d-aia nesimtita din 4 oua cu bacon si branza rasa si un ardei iute si ceva piper. Nebunie curata. Este o diferenta dar nu mare sa stii. Albusurile sunt inerte si iau gustul celorlalte ingrediente. Quote
Bogdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Nu te contrazic pentru ca n-am avut niciodata curajul de a manca asa ceva. Quote
F&F Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Azi, la micul dejun, pâine, șuncă crudă și pepene galben. Specialitatea casei, cică. Ciudat, sunca era gen saramură și pepenele foarte dulce. Împreună au fost foarte bune. Quote
jeezy Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Azi, la micul dejun, pâine, șuncă crudă și pepene galben. Specialitatea casei, cică. Ciudat, sunca era gen saramură și pepenele foarte dulce. Împreună au fost foarte bune. Combinatia asta nu e buna dpdv al digestiei. Fructele, in general, se digera in 30 de minute. Cosumate peste mancare, freaca naturaletea digestiei, sunca si painea in cazul de fata, nu se digera complet. Quote
umbrella Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Adica se caca tot paine cu sunca? Quote
Scufi Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Adica se caca tot paine cu sunca? presata Quote
Recommended Posts