Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci si practic plm, mananc dimineata cativa covrigi umpluti, piersici si banane sau sandvis, la amiaza o shaorma sau un meniu de aripioare de mi se deschid nasturii, seara mancare gatita de fata si cate un kg de cirese, asta zilnic. Si noaptea sau dimineata, pulamea MA ROADE STOMACUL de foame. Renunt.

Posted (edited)

Mai da si cu niste apa dupa fructe si dimineata pe stomacul gol . Asa, cam o jumatate de litru.

Ah....vezi ca deshidratarea da senzatie de foame. Deasta, in prima faza, da cu niste apa si abia dupa vreo 20 de minute, daca inca iti e foame, da cu mancare.

Edited by jeezy
Posted

Cu cat ti e mai plin stomacul seara o sa ti fie mai foame dimineata,patesc si io chestia asta,pentru ca stomacul rumega toata noaptea si spre dimineata cand ramane fara material continua sa produca acid gastric care ti da senzatia de foame

Daca vrei sa pui ceva pe tine iti recomand niste suplimente in compozitie 3 carbohidrati si 1 proteina,pe care sa le iei de 2-3 ori pe zi intre mese

Nu i neaparat necesar sa faci si sala,desi te ar ajuta

Posted

Pai sala fac deja, am luat in greutate dar nu la modul grasime. Ciudat e ca oricat as manca, daca nu fac sala nu ma ingras nici un kg :)

Posted

Pai sala fac deja, am luat in greutate dar nu la modul grasime. Ciudat e ca oricat as manca, daca nu fac sala nu ma ingras nici un kg :)

Probabil esti ectomorf.sala te ajuta sa ti dezvolti masa musculara si normal ca o sa cresti si in greutate

Posted

jeezy vrea sa te omoare :D

Nici povesti :lol: .

Eu asa fac, altfel pun kg cacalau. Si tu parca bagai apa dimineata, rau imi amintesc? 

Pai cred ca daca bag si apa dupa ciresele alea termin candy crush intr-o seara.

Nu termini, da-o incolo de treaba. Doar te deshidratezi putin.

Posted

Cireșe, cireșe amare, chec, dulceață de cireșe, cireșe albe, de nuci, brânză, oua, lapte, șuncă afumata

A, si o rață

Toate de la țară