Jump to content

Monden - V.I.P, vedete de carton sau adevarate?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

gubela fetida, muntele de osanza,  obiala aia gretoasa de oana lis are 40000 de followers pe facebook. 

n-as putea sa produc atata cacat incat sa le umplu gura tuturor celor 40000. Desi mi-as dori din tot duodenul.

• Upvote 1
Posted

deci Dana Budeanu, este sotia lui celui care are revista Ciao si Cancan, respectiv Radu Budeanu, care mi a fost vecin si coleg de scoala, ca mamele noastre erau prietene. ma-sa lui Budeanu era prezentatoare de stiri pe vremea lu Ceasca, Delia budeanu.

el a fost un babait ok pana a murit tacso, apoi a dat de bani si s-a lasat de scoala, ma-sa era disperata. s a inhaitat cu niste traficanti de droguri si au violat niste fete cu gasca de cretini, era sa faca puscarie si l a trimis ma sa in franta ca sa scape. dupe ce a dat spagi enorme sa il scape, s a intors in tara, a facut ultimul al de liceu cu mine in clasa, un distrus era, pierde vara, dar avea foarte multi bani. era singurul care venea cu masina in clasa a 12a, opel vectra nou si mercedes clk, tot cu infractori umbla.

cert este ca m am combinat cu gagica lui, inainte de bac, si mi s a spus ca o sa ma taie nu stiu ce smecher din gasca lui, insa nu m a mai taiat nimeni.

apoi mai stiu de la mama, care a ramas in relatii cu ma sa lui, prin ce cacaturi mai intra radu si chestii din astea.

in schimb cu revista ciao si cancan a facut o gramada de bani, acum am inteles ca e baiat de casa.

Posted

deci Dana Budeanu, este sotia lui celui care are revista Ciao si Cancan, respectiv Radu Budeanu,

a fost, acum e combinata cu fratele micului hotzard (Marius Moga)

Budeanu nu vrea sa-i lase nimic, vrea sa ii ia si copiii

Posted

vai de ... mea, daca s-ar face reclama la formol, Israela ar lua casting-ul. si e cu unu tanar, nu inteleg fizic cum ti se poate scula ... la asa ceva.