Simi ON Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Poate avea ghips la glezna Sau el era un tip incisiv Quote
Pole Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 cine ... mea e Mihaela Tiganu si de ce ma intereseaza ? Quote
Calin Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Poshtaritza sau Poshtasitza? La noi in urbe e varianta doi. Quote
Scufi Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 I-a dat de a bagat boul in conserva. Quote
verssatu Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 gubela fetida, muntele de osanza, obiala aia gretoasa de oana lis are 40000 de followers pe facebook. n-as putea sa produc atata cacat incat sa le umplu gura tuturor celor 40000. Desi mi-as dori din tot duodenul. 1 Quote
umbrella Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 revin la marea stilista http://m.ele.ro/fashion/stiri-fashion/verdictul-stilistului-cine-este-designerul-stilistul-si-vedeta-dana-budeanu-33052 Quote
Pole Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 deci Dana Budeanu, este sotia lui celui care are revista Ciao si Cancan, respectiv Radu Budeanu, care mi a fost vecin si coleg de scoala, ca mamele noastre erau prietene. ma-sa lui Budeanu era prezentatoare de stiri pe vremea lu Ceasca, Delia budeanu. el a fost un babait ok pana a murit tacso, apoi a dat de bani si s-a lasat de scoala, ma-sa era disperata. s a inhaitat cu niste traficanti de droguri si au violat niste fete cu gasca de cretini, era sa faca puscarie si l a trimis ma sa in franta ca sa scape. dupe ce a dat spagi enorme sa il scape, s a intors in tara, a facut ultimul al de liceu cu mine in clasa, un distrus era, pierde vara, dar avea foarte multi bani. era singurul care venea cu masina in clasa a 12a, opel vectra nou si mercedes clk, tot cu infractori umbla. cert este ca m am combinat cu gagica lui, inainte de bac, si mi s a spus ca o sa ma taie nu stiu ce smecher din gasca lui, insa nu m a mai taiat nimeni. apoi mai stiu de la mama, care a ramas in relatii cu ma sa lui, prin ce cacaturi mai intra radu si chestii din astea. in schimb cu revista ciao si cancan a facut o gramada de bani, acum am inteles ca e baiat de casa. Quote
Scufi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Cred ca cea mai urata fapta este violul. Nici crima nu mi se pare asa odioasa. Quote
umbrella Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 deci Dana Budeanu, este sotia lui celui care are revista Ciao si Cancan, respectiv Radu Budeanu, a fost, acum e combinata cu fratele micului hotzard (Marius Moga) Budeanu nu vrea sa-i lase nimic, vrea sa ii ia si copiii Quote
Scufi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Periculoase panaramele vedete si cu public. Sau gubelele. Edited October 22, 2014 by Scufi Quote
Flappy Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Pe mine nu ma deranjează dacă m-ar viola una. as dori chiar sa ma violeze bine. Quote
umbrella Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 una bogata o dai in judecata si... la lala lala... Quote
Scufi Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ce vise de barbati. Sau carlige de rufe? Unde naiba e mandria ca ti-ai facut visul si ai scos parnosul. Quote
Flappy Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Amor, amor, amoooor la dido-n dormitor Quote
Guest Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Pe ifx nu l-ar deranja nici sa-l violeze unu. Numa' sa fie frumos, macar ca wlf. Quote
Flappy Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Nu barbati ma ifx, chiar si Israela ? cum mai arata in ultima vreme? Quote
jeleu Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 (edited) Are doar 74 de ani. Edited October 22, 2014 by jeleu Quote
dy2 Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ifx n-ar refuza-o daca are dormitor... Quote
Pole Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 vai de ... mea, daca s-ar face reclama la formol, Israela ar lua casting-ul. si e cu unu tanar, nu inteleg fizic cum ti se poate scula ... la asa ceva. Quote
Recommended Posts