Jump to content

E46 320d : BBO

Recommended Posts

Posted

Am reconditionat alternatorul (rulmenti SKF, colector + perii noi), am schimbat fulia cu una Corteco noua + surub fulie OE (dintr-un motiv sau altul, cea OE cumparata in Decembrie a crapat, mai exact s-a dezlipit cauciucul de pe suportul de aluminiu din spate...foarte ciudat) , am pus pedale M (nu sunt f incantat de sigla de pe ele dar e mult mai bine decat acel cauciuc urat de dinainte) + covorase noi :D

IMG_2754%20-%20Copy.JPG

• Upvote 1
Posted

mai exact s-a dezlipit cauciucul de pe suportul de aluminiu din spate...foarte ciudat) 

Exact din motivul asta am schimbat si eu fulia, acum aproape 3 ani. Nu avea fisuri, dar inelul partial dezlipit lovea in curele si se lasa cu zgomot ascutit.

Arata bine totul negru :) .

Posted

frumoase pedalele 

cu fulia am mai vazut cazuri...ciudat sau nu tot cu ele originale, in schimb cu cele corteco de cand le tot vand si sunt deja la a doua pe masina mea au tinut cam 5 ani in conditiile in care se merge cu masina zi de zi

Posted (edited)

Ciudat ca la mine a tinut din decembrie pana acum cea OE, sper ca asta Corteco, cum zici si tu, sa ma tina cativa ani :D

Edited by Kenbobo
  • 3 weeks later...
Posted
Ieri mi-am facut timp sa ma ocup putin de exteriorul masinii.

Etapele parcurse au fost:

-spalat masina cu spuma activa (apa, spuma, clatire)

-spalat masina cu Sonax Red Summer (sampon) + manusa Lupus

-uscat masina cu prosop microfibra

-decontaminare cu IPA

-pe post de glaze am folosit Meguiars Ultimate Polish pe toata masina

-ceara Collinite 476s

-detailer Sonax Brilliant Shine

Nu am mai apucat sa curat geamurile pt ca a inceput ploaia :(

Cateva poze:

Masina cu de toate:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Dupa ploaie:

p1.JPG

p2.JPG

p4.JPG

p5.JPG

p6.JPG

p7.JPG
Posted (edited)

Arata bine ;) .

Daca te apuci de afaceri, da un semn, are si masina mea nevoie de mai multa atentie :D .

Edited by jeezy
Posted

Nu ma apuc de asa ceva, sunt rupt dupa ziua de ieri, 4 ore+ de munca...

frate tu ai rabdare, eu nu sunt in stare sa imi curat mustele de pe parbriz...

Posted

mortii ma-sii, eu acum 2 zile am constatat ca din cauza unui gainat antic, s-a ars lacul intr-un loc pe capota, a sarit gen, exact in forma gainatului, ceva superb.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.